Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Seneste anmeldelser af overnatning

Feldberg Familie Camping
En tur til Fanø Skrevet af Brian Knudsen
Hej Allesammen

Jeg lovede min søn på knap 6 år, at vi skulle hygge os på Fanø.
Jeg søgte herinde og fandt frem til Fanø legeland ved Felding familie camping.
For det første var prisen ikke længere 20 kr som foreskrevet, men 30 kr.
Selve legelandet var på størrelse med en håndboldbane.
Der var rent og pænt derinde.
Men jeg må indrømme, at taget i betragtning, at vi havde taget færgen og cyklet derud og så selve legepladsen, var en skuffelse. For legeland kunne man ikke kalde det. Det var det for småt til
Min søn plejer at elske og boltre sig på legepladser. Det eneste specielle ved Fanø legelands legeplads var, deres hoppepude.
Vi var der en time og så havde min søn fået nok.
Det er i orden, at udefra kommende gæster skal betale en symbolsk beløb for at bruge legepladsen. Men 30 kr er meget i overkanten. Man måtte ifølge billetten kun måtte være der i 3 timer. Det er der ingen børn som gider. Det er det for kedeligt til.
Rødhus Klit Feriecenter
Dejligt familie feriecenter Skrevet af Susan M
Jeg har som barn besøgt Rødhus feriecenter mange gange, men denne gang - Måske fordi jeg havde læst anbefalinger herinde var jeg lidt nervøs ved at bestille ferie hor Rødhus feriecenter :-) Heldigvis gjorde vi det og det var en skøn oplevelses ikke mindst fordi huset var perfekt og ny renoveret centeret er også hyggeligt og personalet meget hjælpsom når det var nødvendigt.. om aften blev der spillet på trompet til solnedgangen meget smukt!! der er en kæmpe sportshal hvor vi alle kunne spille badminton gratis. Skøn ferie så vi tager af sted igen -) Susan
Skærbæk Fritidscenter
En god sommerferie Skrevet af Wist
I juli 2014 var vi på ferie på Skærbæk Feriecenter. Vi boede der én uge. 2 voksne og 2 børn (5 og 9 år).

Hytten havde en god standard. Ren og pæn med alt hvad vi skulle bruge - dog trængte køkkenknivene til slibning.

Selve centeret fremstod også rent, pænt og indbydende. Personalet var smilende, imødekommende og hjælpsomme.

Vi besøgte svømmehallen nogle gange - en ok svømmehal. Ikke et vandparadis, men ellers ok.
Det indendørs legeland er ikke meget værd. Det er lidt som er legeland på McDonalds. Lille og indeklemt. Vi prøvede også bowling - det fungerede fint.

Vi prøvede også det kreative værksted - det var vores unger vilde med. Man skal betale for materialer.

Vi besøgte også restauranten "Staffeli". Der var buffet søndag aften. Ganske udmærket.

Ellers var vi rundt i området. Vi var på Rømø - fantastisk strand! Vi var inde hos Rømø lys, hvor vi lavede vores egne lys -. Det var hyggeligt!
Vi besøgte Ribe, som nok er Danmarks hyggeligste by.
Vi var også ved Højer Sluser, hvor vi fik en is i cafeen.

Vi havde en god ferie, som vi godt kan anbefale andre :-)
Grenaa Strand Camping
Alletiders campingplads Skrevet af Carllisby
Vi besøgte Grenaa Strand Camping i sommerferien. Vores børn syntes det var sjovt med pirat temaet på minigolfbanerne og i receptionen. Det største hit var dog børnebadeværelset, hvor pirattemaet også var indført- dejligt når ungerne selv beder om at komme i bad!
Piratbanen i skoven var noget slidt, men til gengæld var der flere store og nye legepladser rundt om på pladsen, samt hoppepuder og trampoliner.
Poolen blev brugt flittigt- og da man kunne gå gennem låge på pladsen og direkte ned til stranden er det et godt sted til små vandhunde.
Minimarkedet på stedet skal man ikke forvente sig meget af. Der sælges meget få ting som mælk, brød og slik, men der er ikke mulighed for at købe ind til eksempelvis aftensmad, så køb ind hjemmefra!
Jesperhus Feriecenter
super oplevelse Skrevet af henrysvenson27
mig og min kone og vores 3 drenge på 5,9,11 år var her i kr.himmelfart ferien, på ophold i jesperhus, fra onsdag til og med mandag.
vi havde lejet et familietelt på campingpladsen, med fri adgang til parken og vandland og alle de andre aktiviteter, som hele tiden foregår i parken og på campingpladsen.
Da vi ankom onsdag aften blev vi meget positiv modtaget, og fik hurtigt tjekket ind, og så var børnene allerede i fuld gang med aktiviterne på pladsen, så som gratis snobrødsbagning og hugos godnat show på torvet, blev hurtigt et kæmpe hit hos børnene og vi kunne sidde og nyde den gode stemning :-)
de næste dage var vi i badeland og i parken, hvor tiden bare gik alt for hurtigt, med både blomsterpark, zoo, 4d biograf, hugo show, karuseller, pony ridning, og en masse andre ting.
En ting der var meget positiv var personalet både på pladsen og i parken, som altid var hjælpsomme og med et smil på læben, og man fik hele tiden et "Kan i have en fortsat god dag" med på vejen det var rigtig dejligt og en super service.
Så vi kan varmt anbefale et ophold i Jesperhus for både børn og voksne, vi kommer helt sikkert igen :-) :-)
Centerparcs Bispinger Heide
Sååå fedt! Skrevet af Mulebarn
Havde en fantastisk påskeferie. Der er badeland, legeland, fede hytter, masser af aktiviteter for ungerne og super skønt naturområde. Boede i en Kids premium hytte og ungerne var vilde med det.

Wellness området kan varnt anbefales hvis man som voksen trænger til lidt afslappet, alenetid.

Restauranten "Market Place" havde en fantastisk morgenbuffet og en lækker aftenbuffet, med et nyt tema hver aften og underholdning for børnene. Køkkenet i hytten havde også det nødvendige for at lave mad. Vær dog opmærksom på, at der kun er en lille fryseboks og i vores hytte, en lille kombiovn.

Mørkholt Strand Camping
skøn swimmingpool Skrevet af Jette K
Børn bør dog være ifølge med voksne da der ingen livredder er.
Lalandia i Rødby
Av, uden hjælp at hente Skrevet af Hip
Har lige været en tur der nede mellem jul og nytår.
Jeg faldt i omklædningsrummet, grundet de dårlige omklædningsmuligheder, hvor mænd og kvinder skrifter tøj i små båse.
Vi ska skifte tøj og tage badetøj på i båsene for så at gå i baderummet og tage badetøjet af igen.
Ligeledes efter at man har været i badelandet og har vasket sig, ska man tage sit klorholdige badetøj på igen ell tage et håndklæde om sig, så man render halv nøgen rundt, kvinder/mænd og børn.
Dette er ikke i orden.
Og mulighederne for at lave det om er der og det er nemt.
Da der er 2 omgange baderum til henholdsvis mænd og kvinder.
Ud over at jeg så faldt, så var der ingen hjælp at hente. Jeg kunne ikke gå efter faldet og kunne ikke komme ned i min hytte. Men der var ingen der hentede hjælp og ingen der ringede efter hjælp.
Så jeg måtte alene med 2 unger, få dem til at hente tøj, gi mig det på og så ellers humpe ned i hytten. Vel og mærket efter, jeg havde fået krampen til at stoppe.
Min søn var oppe i informationen for at be om hjælp, men de kunne ikke hjælpe med noget overhoved..
Jeg sætter ikke mine ben der igen.

Og som mange andre skriver, en ren penge maskine.
Og mad der ikke er værd at spise.

Dog syntes jeg hytterne er hyggelige, men gamle og slidte..

Rengøringen i selve centret burde være meget bedre. Der er ulækkert.

Så tager jeg ti gange hellere en tur til Billund..
Vejen Camping
Dejligt sted Skrevet af ning
Gode hytter til miniferien, tæt på svømmehal og fritidscenter. God mulighed for at gå en tur i området og nyde roen.
Vejen er en hyggelig by med gode butikker.
Albertinelund Camping
god plads Skrevet af henrysvenson27
vi var en tur på camping i vores efterårsferie, hvor vi lejede en stor hytte til 6 personer i to nætter.
vi var der med vores tre dreng på 4,8,10 år super fine hytter hvor der er det man skal bruge, på pladsen var der også nogle rigtig fine toiletbygninger pæne og rene, drengene legede meget på de fine legepladser der var.
pladsen ligger kun 2 min gang fra vandet hvor man går igennem en lille skov, og hvor der så er rigtig god mulighed for nogle lange gåture.
alt i alt en campingplads der kan anbefales (vi kommer igen :-)
Krusaa Camping og Hytter
Dårlig camping plads for børn Skrevet af TheisogZille
Krusaa Camping plads kan IKKE anbefales for børnefamilier. Har lige været 1 uge på krusaa camping og det var ikke en god oplevelse. Har 2 unger på 8 og 10 år. Der ligger en lille butik på pladsen og bevars den har ikke det fjerneste af noget slik eller andre små daglig ting man måske lige står og mangler. Deres ismaskine gad man ikke tænde op for torsdag og fredag, så ingen soft is til ungerne de dage. Og nu heller ingen is de andre dage i tidsrummet mellem kl. 11 og 15 DER ER DER NEMLIG HELT LUKKET. Så der kan man hverken købe en is eller mad eller lege en mooncar eller noget. det cafeteria der også ligger der, åbner først kl. 17.30 hver dag. De pragler med at der er 2 hoppepuder osv.....ja der var skam 2 men den ene var i stykker og måtte ikke bruges og den anden var halvflad også.
Det er så frækt syntes jeg at man lukker ned i tidsrummet mellem kl. 11 og 15 så ungerne hverken kan få det ene eller det andet, men bare gå og kede sig....for ja det var jo lige netop det alle ungerne de gjore.

SÅ KRUSAA CAMPING PLADS ER IKKE OG BLIVER ALDRIG EN GOD BØRNE CAMPING PLADS. VI KAN HELT KLART IKKE ANBEFALE DENNE PLADS.
Hotel Legoland
En fantastisk oplevelse Skrevet af Lucamor
Har lige haft to super gode dage i legoland og på hotel legoland. Var på pigetur med min datter på 5 år, og hun elskede det.
Det er et utroligt dejligt hotel, hvor ungerne virkelig føler sig velkommen. Alle de ansatte var så søde og hjælpsomme, og det var er en fornøjelse at være der. De gav min datter følelsen af at være noget helt særligt, og hun nød hvert minut. Vi havde reserveret et standard værelse, men fik en dejlig overraskelse, da vi var blevet opgraderet, og derfor til samme pris fik et stort værelse med udsigt over selve legoland. Der var nok at lave selve hotellet, og min datter var så heldig at vinde to fine lego spil i en lego bygge konkurrence. Det var en super oplevelse, og jeg skal snart afsted med min søn igen.
Landal Rønbjerg
Slidt, slidt, slidt Skrevet af anonym
Netop hjemkommet fra Rønbjerg må vi konstatere at børn og voksne er enige: "Der tage vi ikke hen igen". Badelandet, som er det centrale omdrejningspunkt er bare ikke godt nok. For det første er vandet slet ikke varmt nok i det centrale bassin, så alle flygtede ind i det varme bassin sammen medALLE de andre. det var ikke en fornøjelse. Så børnede gad slet ikke bade de sidste dag var var der. Ganske forståeligt for den kolde oplevelse startede var bruserne i omklædningen, og man fik først rigtig varmen igen, når man havde fået tøj på efter en kort badetur.
Legelandet er i utrolig dårlig stand og ser ikke ud til at blive vedligehold. personale i legelandet er stort set ikke-eksisterende og det er svært at få at vide, hvornår der egengtlig lavdes hvad.
Det positive er hytterne efter restaureringen. Nu kan man være her og der er god plads til to familier i en hytte, Fodboldgolf er også et fint indslag.
Konklusionen bliver bare, at når det nu er badelandet man kommer efter, så skal det være i orden, og det er det bare ikke .. vi kommer ikke igen.
Dokkedal Camping
1 uge på camping Skrevet af Wist
Jeg har et barn på 7 år og vi har været en uge på camping i Dokkedal i juli 2012. Vi boede i en hytte.

Hytten var ganske udmærket. Den var udstyret med det, man havde brug for.(Køkken, toilet og bad). Dog var hytten lidt mørk, men heldigvis skinnede solen, så vi behøvede ikke sidde inde og glo. Hytten havde en terrasse med markise.

Selve pladsen var ikke så stor, men det gjorde den dejlig overskuelig. Der var 2 gode legepladser. Dem havde mit barn stor fornøjelse af. Der var en legeplads til børn fra 0-8 år og så en anden og større legeplads for børn i alle aldre.
Der var et ganske udmærket vaskeri på pladsen og ligeledes havde vi fornøjelse af grillhytten. Da vi boede i hytte, anvendte vi ikke fælles køkkenet ret meget, men det så rent og pænt ud og der var god plads. Toiletterne var også ok. Vi brugte ikke baderummene, da vi havde bad i vores hytte.
Dog var vi i svømmehallen - den var ikke noget særligt! Selv om vi havde betalt 5000 kr for hytten, så skulle vi derudover betale for at benytte svømmehallen. Svømmehallen er indendørs og ikke ret stor. Vi oplevede det, som "sild i en tønde" alle de 4 gange vi var der.

Nærområdet er - sammenlignet med mange andre steder i DK - ikke noget særligt. Dog er der en hyggelig strand ved Egense. Der er også mulighed for at tage færgen over til Hals. Og så er der jo feriebyen Øster Hurup lige i nærheden. Eller Lille Vildmose. Men ellers skal man ud at køre "små-langt", for at opleve "noget spændende".

Hvis man ønsker at komme på nettet, mens man er på Dokkedal, så skal man have god tålmodighed. 3G fungerer slet ikke! Man kan købe sig adgang til det trådløsenetværk, men det prøvede vi ikke. Andre gæster sagde, at det stadig gik lidt langsomt.

Så min vurdering af Dokkedal er, at det er et udmærket sted, men jeg har været mange steder, der har et bedre nærområde, hvor man kan opleve mere UDEN man skal køre et helt masse.

God ferie! :-)

Bornholms Familiecamping Dueodde
uacceptabel behandling Skrevet af anonym
Desværre fik ferien en rigtig dårlig afslutning. Da ejeren tilsvinede mig, i flere omgange. Grunden var at jeg spurgte om at blive lukket af camping pladsen med min bil.

Helt uacceptabel opførsel af ejeren.
Weissenhäuser Strand Feriecenter
Rigtig godt feriested Skrevet af Pisti
Vi kom hjem fra et ophold på 5 dage i Weissenhauser i går og vi er meget begejstret for stedet. Vi ville faktisk gerne have haft flere dage dernede.
Vi havde vores datter på 2 1/2 år med og der var oplevelser for hende og os hele tiden. Her er noget for store og små. Super godt badeland med mange vandrutsjebaner og et lækkert børneområde. Der er hele tiden noget at foretage sig, når man er mæt af at bade, er der liggestole og cafe, og for børn er det en lille biograf, hvor de kan sidde og se film, inden man alligevel tager en tur mere i rutsjebanerne.
Junglelandet var virkelig godt. Hoppeborg, trampoliner, klatrevæg, rutsjebaner, legeområde med bolde og klatretur oppe i trøerne, dog ikke få små børn. Igennem indgangen var der akavrier med slanger, øgler, oddere osv at kigge på, hvis man trængte til en pause fra hoppelandet. Der var et lille hurlumhej-hus og en god cafe. En junglerestaurant, hvor vi ikke fandt problemer med at få plads. Vi var der før skolernes sommerferie, så der var til at komme til alle vegne. Men kunne godt forestille mig, at der kan blive fyldt op når der virkelig kommer turister.
Der var butikscentre med gode og hyggelige butikker, dog er det dyrt at handle madvarer i seleve feriecentret, så vi kørte ind til Oldburg og fandt et billigere sted at handle ind. Vi boede i en dejlig lejlighed med soveværelse og stue og en god stor overdækket altan. Der var legeområder mellem etagerne. Stranden ligger lige bagved alle lejlighederne og det var rigtig dejligt. Nu var det ikke badevejr, da vi var dernede, men der var gode muligheder for en gåtur. Dog er stranden ikke særlig børnevenlig, der bliver hurtigt meget dybt. Området er stort og udover lejligheder er der også bungalows man kan bo i, i nærheden heraf ligger et stort wellnesscenter med fitness. Det besøgte vi dog ikke, men vi kunne se, at det var vel besøgt. Der var gode gåture om til boldbaner og en sø, hvor det var waterskiing m.m. for de større børn. Minizoo, en lille andedam og ponyridning. En stor udendørs legeplads og på den anden side tenninsbaner, minigolf m.m.
Virkelig et besøg værd, det er i hvert fald ikke sidste gang vi kommer der.
Landal SeaWest Nymindegab
Boligerne er noget skidt Skrevet af Jane
Typisk når man er småbørnsfamilie, søger man ofte den billige bo-form. I SeaWest skal man virkelig overveje, om man vil det, da de "billige" huse er i 2 plan UDEN mulighed for at sikre trappen.
Vi var der sidste år (2011) og synes, selve stedet og badelandet var supergodt. Men vi slappede overhovedet ikke af, når vi var "hjemme", fordi vi hele tiden skulle holde øje med og passe på trappen.
Dårlig indretning med køkken i sturen og værelser + stue på 1. sal. Godt nok spisebord i køkkenet, men absolut ikke til de små børn.

Men vi kommer tilbage! - Når ungerne er lidt større :-)
Bella Italia
Rigtig god plads Skrevet af sonjab
Mine piger bliver ved med at spørge hvornår vi kan tage til Bella Italia igen - vi var der sidste år (2011)! Vi boede i mobile home - uden aircon, hvilket ikke kan anbefales. Pladsen er stor, med eget velassorteret supermarked, flere restauranter og som sagt tre rigtig gode poolområder. Der så også ud til at det var godt for mindre børn, fordi der var en stor opvarmet børnepool, der ikke var ret dyb. Der var mest danskere og hollændere på pladsen, dvs. masser af legekammerater. Børneklubben foregik dog på hollandsk, så det var ikke særlig spændende. Pladsen ligger lige ned til Gardasøen og en 20 min gåtur langs vandet til Peschiera. Der er seværdigheder i nærheden og vi fandt også et stort shoppingcenter 20 min kørsel væk. Vi havde en rigtig god ferie på Bella Italia og kan varmt anbefale pladsen.
Give Camping og Friluftsbad
fin plads som sover plads Skrevet af SaNiNa
Vi var på Give camping og Friluftsbad i slut august 2011.

Det er en fin plads til overnatning, men ikke en plads vi ville opholde os på hele dagen.

Kunne nu også godt tænke mig nogle badeforhold som ikke var dele bad.
selve pladserne var rimelig store, værterne søde og det var billigt den gang 2 voksne og 1 barn 2 overnatninger for 300kr

Men vi vil nok kun bruge den som en soveplads
toget køre lige ved siden af pladsen og det er meget tæt på man skal i hver fald have øje med sine børn.
Hagen Strand Camping
Små pladser Skrevet af SaNiNa
Vi havde en enkel overnatning på Hagen Strand Camping i Maj 2012

Legenpladen havde en trampolin som var i stille og ikke særlig godt skærmet af når der færest små børn.

en egen plads til campingvognen var meget lille og man lå meget tæt.

køkken og bade faciliteterne var nyrenoveret og et meget lækkert køkken.

Gratis bad men træls at man hele tiden skal trykke for vandet hver 10 sek.

Dyr i forhold til hvad der var og nok ikke et sted vi lige kommer med det samme igen

Informationer

Kender du en campingplads, et feriecenter eller et andet godt std for børn eller har du besøgt et sted og har lyst til at skrive en anmeldelse, så klik straks her og hjælp andre børnefamilier.