Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Seneste anmeldelser

Jeep safari i Algarve
1 Skrevet af anonym den  20. februar 2017
1
Ystad Dyrepark
1 Skrevet af anonym den  20. februar 2017
1
Johanna Teknisk Museum
1 Skrevet af anonym den  20. februar 2017
1
Æselpark Nessendorf
1 Skrevet af anonym den  20. februar 2017
1
Zoo Marine
1 Skrevet af anonym den  20. februar 2017
1
Holidayclub Badeland
1 Skrevet af anonym den  20. februar 2017
1
Holiday World
1 Skrevet af anonym den  20. februar 2017
1
Ivø
1 Skrevet af anonym den  20. februar 2017
1
Hembygdsparken
1 Skrevet af anonym den  20. februar 2017
1
Heide Park
Super sjovt! Skrevet af Mulebarn den  23. april 2014
Smuk park med aktiviteter for alle aldre. Kunne snildt have brugt 2 dage i parken.

Der er stor niveauforskel i parken og den er stor, så man får gået en del kilometer. Husk slev køretøjer til de mindste, hvis der er behov for det. Der er ikke mulighed for at leje trækvogne.
Busfabriken legeland Helsingborg
Fuld gas i knap 4 timer Skrevet af NKJensen den  18. februar 2014
Velholdt legeland med mange sjove aktiviteter. Rimelige madpriser (man må ikke selv medbringe). Ungerne suser rundt med det helt store smil på. Madens kvalitet? Ringe bøffer. God salat. Vegetar-burger overraskende god. Pommes ordinære. Pris/kvalitet/kvantitet godkendt uden at imponere. Free WiFi betyder også her: Noget ustabil WiFi. Vi var der 3,5 time og alt i alt var det en rigtig god oplevelse.
Det kan være lidt svært at parkere i området.
Acquavillage Follonica
Skrevet af anonym den  31. oktober 2013
wawdwdraesgrrrrrrrrrrrrrr

sd

s


e
ew

qwe

w
w
Universeum
Fantastisk endagstur Skrevet af Wist den  22. oktober 2011
Fredag i uge 42 tog vi turen til Göteborg. Mor 35 - datter 6 år. Vi skulle besøge Universeum. Det så jo spændende ud på hjemmesiden.
Og jeg må tilstå vi blev på ingen måder skuffet!! Unverseum er et fantastisk (og stort) sted, hvor der er virkelig mange ting at se på.

Huset er nærmest delt i 2, hvor den ene side er regnskov fra kælder til kvist. I den anden side er der så 7 etager med forskellige oplevelser.
I regnskoven kan man bl.a. komme helt tæt på de silkeaber, som lever frit i derinde.
I kælderen er der en lille legerum, hvor der ikke er den forfærdelig støj, som man ellers oplever sådanne steder. Og der er mulighed for at spise ved legerummet. Ligeledes er der skabe, hvor man kan opbevare tasker mv.
Og så er det ellers bare at gå på opdagelse. Min datter på 6 var meget begejsteret for Explora-etagen, hvor man kunne prøve en klatrevæg og ride på en hest, hvor man har ridebanen på en kæmpeskærm foran sig. Man kunne også løbe om kap med en kakerlak. Ligeledes var der et bord, hvor man kunne tegne og klippeklistre lidt. Der var også andre ting på den etage. Fx kunne man prøve at stå på et håndbold mål - på en skærm og kravle i et edderkoppespind.
I Akvariehallen kunne man se de mest fantastiske akvarier. Og vi så "Sprutfisk" blive fodret. Det var en sjov oplevelse.
På Kalejdo-etagen kunne man bl.a se rumskibe og man kunne også prøve at sidde på et rumtoilet. Man kunne også prøve at sidde i en politibil.

Der er bare næsten alt på Universeum. Jeg vil anbefale at man tager kortet med sig, så man er sikker på at se det hele. Vi havde lidt svært ved at finde etagen med "Vattnets väg". Vi brugte 4½ time der .. vi kunne sagtens været underholdt i flere timer der, men vi kunne bare ikke rumme mere.

Det var en forholdsvis billig dag.
Færgebilletten kostede 148kr retur for os begge. Virkelig billigt.
Entrébiletter til Universeum fik vi rabat på, fordi vi bestilte dem gennem Stena Line. Voksen 130kr. Barn (4-16år) 80kr.

Det var supernemt at komme til Universeum med sporvognen.
På færgen kan man få et kort over sporvognlinierne og man ka købe et dagskort til sporvognen. (65kr).

Ved Stenaterminalen i Göteborg går man ud af glasgangen (selvfølgelig). Forsætter lige ud og drejer op ad vejen på venstre hånd. (Der er sådan et stort rød p-hus). Forsætter lige ud til man kommer ned til sådan et torv Järntorget, hvor der kommer flere forskellige sporvogne.
Man sætter sig ind i Sporvogn 6, som kører mod Kortedala. Stationen man skal stå af ved hedder Korsvägen og det er lige foran Universeum. Det tager 15-20 minutter. Hvis man har det der kort over sporvognslinierne, så er det nemt at følge med i.

Det kan ikke blive nemmere. Og de er søde til at hjælpe på Stena Terminalen.

En tur der klart kan anbefales! På deres hjemmeside kan man se et kort over stedet. Der er MEGET!!

Go'' tur!
Tropikariet
Kanon dag Skrevet af Fam. Henriksen den  17. august 2011
vi havde en rigtig god dag i tropikariet, det var fantastisk at nogen af dyrene går frit omkring, lemurerne var meget nysgerrige og sad på et tidspunkt på ryggen af far og på håndtaget af klapvognen, elevator så man kunne komme på alle fire etager med klapvognen. vores søn på 4 var meget imponeret af hajrevet hvor man saktens kunne sidde en time. alt i alt en rigtig oplevelsesrig dag. med både båd og dyr..
Dinoland
Tag jer sammen Skrevet af HenrikAmar den  17. juli 2011
Helt ærligt. Dårlige anmeldelser til trods, kørte vi afsted for at se Dinoland.
Det viser sig så at have været lukket ned i et år.!!!
Få for fanden da lige strammet op om jeres side...
P.S. Selv på Dinolands egen hjemmeside har de glemt at skrive at det ikke findes mere.
Busfabriken legeland Helsingborg
Ikke sidste gang Skrevet af Pjerrot den  06. februar 2011
Fik stedet anbefalet af en ven, og jeg kan kun sige det ikke er sidste gang jeg har taget turen her til.
Var her med min søn på 4½, og vi fik nemt 3 timer til at gå, uden at have prøvet alt - langtfra.
Valgte at lade bilen stå, og tog i stedet med færge + bus. Fra vi gik af færgen, til vi stod i legelandet, var der ikke gået en halv time.
Alt i alt en super oplevelse jeg kun kan anbefale til andre.
Disneyland Paris
Maden i Disneyland Paris Skrevet af anonym den  03. august 2010
Det er rigtigt, at maden generelt er både dyr og ikke særlig sund.

Mht. pris kan man spare lidt penge, hvis man bestiller halvpension hjemmefra, samtidigt med, at der bestilles overnatning i Disney.
Halvension findes i 3 prisklasser, og vi valgte den midterste, som hededer "PLUS".
Vi fik herefter tilsendt madkuponer, som kunne bruges på udvalgte retauranter, og det fungerede fint - dog bedst i buffet restauranter , idet fx restaurant Blue Lagoon havde en latterlig børnemenu, som var meget begrænset. Det vil tit være en god idé at reservere bord på restauranten.

Vi kan anbefale restaurant Lucky Nugget, hvor der er en god buffet med forretter, hovedretter og dessert + slik for både børn og voksne. Og ikke mindst er der Disneyfigurer, som går rundt blandt gæsterne, som kan blive fotograferet sammen med Minnie, Pinocchio, Tigerdyret, Æsel med flere uden at dette koste noget.
Kan evt erstatte diverse særarrangementer a la te med Minnie, som ellers koster ekstra.

Vi fandt også et rimeligt sundt mellemmåltid på fast food stedet Hakauma Matata, hvor man kunne få et velsmagende stor kebab sandwich for 7,9 euros eller som menu til 12.90 inkl. rissalat el. grovfriter + en kold drik og en is el. kokosmakron til dessert.
En alm. kaffe med mælk kostede 2 euros.

Man skal være klar over ,at meget restarant personale kun taler meget lidt engelsk.

Sidst, men ikke mindst kan vi anbefale Buffalo Bills Wild West Show - ikke så megetg pga. maden, men fordi det var en fantastisk oplevelse.(Hvis man vælger halvpension kan denne fravælges en dag til fordel for dette show)

Slikflyveren
Skrevet af anonym den  22. juli 2010
Hej med jer!!

Er der nogen af jer der ved hvilke åbningstider de har???
Astrid Lindgrens Verden
Skrevet af Anne Marie Engell-Kofoed den  22. februar 2010
Det var helt fantastisk at være der.
Børnebørnene har siden "slugt" alt om Pippi og Emil mm.
1000 TAK.
Disneyland Paris
sjovt Skrevet af anonym den  19. februar 2010
disneyland resot paris er bare det bedste alt der henne er sjovt man kan ikke kede sig et minut :-)

Informationer

Kender du et sjovt udflugtsmål for børn eller har du besøgt et sted og har lyst til at skrive en anmeldelse, så klik straks her og hjælp andre børnefamilier.

Søg efter attraktioner:

Forlystelser
Naturoplevelser
Dyreparker
Badelande og svømmehaller
Museer og oplevelsescentre

Andre udflugtsmål

Indendørs Udendørs
Land Danmark tryk her
Område
Prisklasse
(2 voksne og 2 børn)  


Seneste ferieberetninger

 Min bedste ferie med dyr
Jeg vil gerne fortælle jer om dengang, jeg sammen med min mor og hendes kæreste skulle passe en masse dyr i et stort hus i Syd-Frankrig. Vi fløj derned, og da vi ankom var det blevet nat og meget mørkt. Så fø...

 Læs mere her

 Min tur til Rhodos
Hej! Jeg havde en rigtig god tur til Rhodos. Jeg legede i vandet det meste af dagen sammen med min storebror. Der var en stor pool, hvor vi spillede bold og dykkede. Der var også en mindre pool med rutschebane. Nogle gange badede jeg også ved havet. Der var rigtig mange fisk. når jeg sn...

 Læs mere her

 Min tur til Disneyland Paris
Da jeg i 2005 blev storesøster til en lillebror og lillesøster (tvillinger) - og min mor var på hospitalet i lang tid - fordi de blev født for tidligt - syntes min mor da hun var kommet hjem, at jeg skulle have lov at være sammen med hende alene - kun mor og mig da de små var blevet et hal...

 Læs mere her

 Kreta 2007.....
Min sommerferie 2007 gik til Kreta med min mor - det var min første flyvetur nogensinde og det var en stor oplevelse. Jeg var meget nervøs men det var sjovt da vi endelig kom i luften. På min ferie på Kreta så ...

 Læs mere her

 Bornholm - sjov for alle aldre.
I sommeren 2006 skulle min søn og jeg for første gang holde ferie i Danmark med mine forældre - 3 generationer. Vi besluttede hurtigt, at turen skulle gå til Bornholm - et valg der viste sig at være helt perfekt ramme om en nærværende og oplevelsesrig ferie. Vi tog turen over Sverige i bil...

 Læs mere her


Har du lyst til skrive en ferieberetning og på den måde hjælpe og inspirere andre børnefamilier, så klik her. Du skal være medlem for at skrive en beretning. Det er 100% gratis, og du kan blive medlem ved at trykke her.