Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre

Nyhedsarkiv

Sommerens rejser næsten udsolgt
Juli er næsten udsolgt, og der er kun et begrænset antal pladser tilbage i første uge af august. Udbuddet af rejser i skolernes sommerferie har trods finanskrisen vist sig at være for beskedent i forhold til efterspørgslen.
Læs mere her
Trægt marked giver rabat på sommerhusferien
Sommerhusbestillingerne er faldet med 14 procent i år, viser de seneste sørgelige tal fra Danmarks Statistik. Det har medført, at mange udlejere sætter prisen ned for at undgå at komme til at ligge med et tomt hus. Det skriver Cofman i en pressemeddelelse.
Læs mere her
Vind ferie på Skagen Strand
Så er der mulighed for at vinde en uges ferie på Skagen med hele familien.

Kig indenfor på Sjovforbørn.dk og deltag i konkurrencen.
Læs mere her
Rejser til Playitas, Apollos nye sportsresort, går som varmt brød
For kun tre uger siden åbnedes der op for salget af rejser til Playitas, Apollos nye sports- og familieresort på den Kanariske Ø, Fuerteventura, og allerede nu er over halvdelen af pladserne i skolesommerferien væk. Playitas er det første seriøse alternativ til Club La Santa på Lanzarote.

Læs mere her
Kvinden har magten
Det er kvinderne, der har magten. I hvert fald når det handler om, hvor ferien skal gå hen. Og det er også kvinden, der foretager den egentlige booking af rejsen. Det viser en undersøgelse, Apollo netop har foretaget over rejseåret 2008
Læs mere her
Apollo introducerer seriøs konkurrent til Club La Santa
Playitas, et nyt stort sports- og familieresort på Den Kanariske Ø, Fuerteventura, slår nu dørene op. Det familievenlige resort bliver en markant konkurrent til Club La Santa på Lanzarote og en betydelig spiller på markedet. Resortet henvender sig til både familier og elitesportsfolk
Læs mere her
Sommerrejser frigivet til salg rekordtidligt
Så er der åbnet for salg af Apollos sommerrejser. Det er tidligere end nogensinde, da danskerne har vist, at de bestiller rejsen tidligere og tidligere. Nogle af de mest populære rejsemål som fx Kreta, Bulgarien og Kroatien er nu til salg. Der er tilmed enhedspris på 998,- kr. for børn, da flere og flere børnefamilier rejser med Apollo.

Læs mere her
Sommerens rejser købes nu på nettet
Godt nok produceres der stadig tykke, glittede rejsekataloger fulde af turkisblå drømme, men på fem år er antallet af dem faldet med 76 %, og i samme periode er Internettet eksploderet både som inspirations- og salgs-kanal for rejser. For fem år siden blev 11 % af Star Tours rejser således solgt via Internettet og i dag er tallet 50 %.
Læs mere her
Vinderen er fundet !!
Så har vi fundet en vinder af konkurrencen, hvor der stod et ferieophold i Sommerland Sjælland på Spil.

Vi valgte denne ferieberetning, fordi den er godt skrevet og fordi andre brugere på Sjovforbørnpåferie.dk kan få glæde af den.
Læs mere her
Tæt på udsolgt i efterårsferien
”Markedet er umætteligt”, siger adm. dir. hos Apollo, Jan Lockhart. Udtalelsen gælder salget af efterårsferierejser, hvor mere end 80 % af Apollos oplæg nu er væk

Hele 5800 rejser har Apollo til salg i den eftertragtede efterårsferie, uge 42. Og på nuværende tidspunkt er mere end 80 % solgt. Det er hovedsageligt børnefamilierne, som booker. De børnefamilier, som har skolesøgende børn.

Læs mere her
Vind miniferie i Sommerland Sjælland
Så er der mulighed for at vinde en sjov miniferie i Sommerland Sjælland. Miniferien dækker 2 overnatninger i familiehytte samt 3 dages entre til sommerlandet. Og selvom I er en stor familie, kan I stadig deltage, for der er plads til op til 6 personer.

I hytterne er der toilet og bad, en lille køkkenniche, spiseplads og tv og af øvrige værelser er der et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng og en hyggehems med 2 sovepladser.

Læs mere her
Stor dansk lyst til krydstogtsferie
Et sted mellem 23.000 og 24.000 danskere tager i løbet af 2008 på en krydstogtsferie et sted i verden, skønner salgsdirektøren i Danmarks største rejsearrangør, Star Tour. For ti år siden var tallet 3000-5000. Dermed er krydstogter den hurtigst voksende ferieform for danskere, og det stigningen er langtfra toppet.
Læs mere her
Børneklubber et stort hit på ferierejsen
En ny tendens på ferierejser til udlandet er i voldsom vækst – danske børn strømmer i børneklubber på ferierejsen, og på bare ét år har rejsearrangøren Star Tour oplevet en stigning på 40 % i antallet af børn i børneklubberne.
Læs mere her
Stressfri ferie
Gear ned på arbejdet et par dage før ferien starter og sørg for, at hele familien får afstemt ferieforventningerne, lyder nogle af rådene fra en erfaren stresskonsulent.
Vi skal blive endnu bedre til at slappe af i sommerferien, mener Mads Qwist, chefkonsulent hos StressEksperterne, der rådgiver firmaer og organisationer i håndtering af stress.
Læs mere her
Familier køber luksuscamping online
De sidste restpladser bestilles nu og resulterer i, at Eurocamps
online salg slår rekord med 78 % bestillinger på nettet.
Læs mere her
Vind miniferie med Strandhotellerne
Nu har du mulighed for at vinde en super familieferie på ét af Strandhotellernes 6 feriecentre – nemlig SeaWest Nymindegab.

Opholdet gælder i et Fiskerhus fra mandag – fredag for familier op til 5 personer i prisperiode C, D el. E.

I får desuden fri adgang til det store tropiske vandland med Danmarks længste vandrutsjebane, bølgebassin og spabade samt fri adgang til det store indendørs legeland. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter.

Læs mere på Sjovforbørn.dk
Læs mere her
Ny rejsehåndbog for børnefamilier
Flere og flere forældre tager børnene med på udlandsrejsen. Derfor udgiver Apollo nu bogen ”Klap ikke krokodillen!”. Håndbogen er fyldt med gode råd og tips til at gøre netop udlandsrejsen med børn enklere og hyggeligere uden i sagens natur at skulle misse det fælles familieeventyr eller de spændende møder med fremmede kulturer.
Læs mere her
Sommerferien foregår i bil – og helst til Italien
Italien og Frankrig er de mest populære kør-selv lande.
Rigtig mange danskere vil tage bilen, når de om få måneder skal på sommerferie i Europa.
Kør-selv ferien er efterspurgt i alle aldersgrupper, men er især populær hos børnefamilierne.
Læs mere her
Særtilbud på Camping
Elsker dine børn også camping?
Har du mulighed for at tage afsted nogle hverdage?
Skal du eventuelt have børn hjemme i næste uge pga. strejken?

Vi har i samarbejde med Topcamp Bøjden Strand Feriepark lavet et superbilligt tilbud til dig.

Topcamp Bøjden Feriepark er en af Danmarks få 5-stjernede campingpladser, og her er alt hvad hjertet kan begære af legepladser og campinghygge. Campingpladsen ligger naturskønt på Sydfyn ved Fåborg.

Læs mere her
Orange Fredag den 2. maj
Billetsalget til årets billigste rejsedag er startet. Nu kan kunderne sikre sig togbilletter til en oplevelsesrig dag med DSB. Dagen er fredag den 2. maj 2008 - også kaldet Orange Fredag og DSB lover, at priserne på togrejser rundt omkring i landet er helt i bund.
Læs mere her
Middelhavet tæt på udsolgt i skolernes sommerferie
Danskerne vil sydover i sommerferien. Fortsætter samme salgstendens som den nuværende, vil Apollo blive nødt til at melde alt udsolgt, hvad angår rejser i skolernes sommerferie, allerede i slutningen af maj. Alle rejsemål efterspørges.
Læs mere her
Italien populær hos jyderne
Ifølge en helt frisk undersøgelse, der offentliggøres i den nyeste udgave af Take Off, der er et fagblad for rejsebranchen, er jyderne brændt alvorligt varme på Italien som ferieland. Undersøgelsen viser nemlig, at Italien ligger på førstepladsen på listen over foretrukne ferielande blandt jyderne.
Læs mere her
Bulgarien populær hos børnefamilier
Det er hovedsageligt børnefamilierne, der vælger Bulgarien i år. Det viser en ny undersøgelse, Apollo netop har foretaget. Apollo vil sende mindst 11.000 danskere til Bulgarien over sommeren.
Læs mere her
Hold ferie tre uger i træk
Mange danskere er i øjeblikket ved at lægge sig fast på, hvor, hvornår og hvordan de skal holde sommerferie. Tag tre uger i træk, lyder rådet fra stressekspert.
Læs mere her
Efterspørgslen på julirejser eksplosiv
Danskerne er tidligt ude i år. Søgningen på julirejser, hvor hovedparten af den danske befolkning holder sommerferie, er allerede enorm. Der er på nuværende tidspunkt solgt 50% flere julirejser til sol og varme end på samme tidspunkt sidste år.
Læs mere her
Kreta hitter som danskernes feriefavorit
I løbet af sommeren 2008 vil over 800.000 danskere tage på ferie i udlandet - for ca. 160.000 af dem går ferien til Kreta.
En helt ny spørgeundersøgelse foretaget på Internettet af Star Tour viser, at 80 procent af de 2000 respondenter skal rejse udenlands til sommer, og 30 procent af dem foretrækker Kreta som feriemål.
Læs mere her
Populære all-inclusive rejser
Apollo kan konstatere, at flere og flere danske børnefamilier efterspørger ferier på hoteller, hvor der kan spises, drikkes og søges underholdning, uden at pengepungen skal op af lommen.
Læs mere her
Hver anden foretrækker kør-selv ferie
Kør-selv ferie er en populær rejseform blandt danskere, fordi det giver frihed til at bestemme, hvor og hvordan ferien skal holdes. Det viser en undersøgelse fra FDM travel.
Rejselysten er stor, når sommerferien står for døren, men det skal gerne være i en form og i et tempo, som man selv bestemmer. Ifølge en undersøgelse, som Catinét har foretaget for FDM travel, vælger hver anden dansker (50 %) at køre selv, når de skal på sommerferie.
Læs mere her
Grækenland årets hit
Apollo, der er Danmarks største arrangør af Grækenlands-rejser, har allerede solgt 30 % af de 70.000 Grækenlands-rejser, der er på hylderne til afvikling denne sommer. Mellem 400 og 500 Grækenlands-rejser handles dagligt. Danskerne har i årtier været begejstrede for Grækenland som ferieland. Salgstendensen i 08 tegner endnu bedre end i 2007, der indtil videre - sammen med 2006 – har været rekordår for salget af Grækenlandsrejser.
Læs mere her
Hver fjerde sommerrejse er solgt
Danskerne har atter taget Tyrkiet til sig som rejsemål. Efter to års nedtur efter Muhammed-krisen, finder man nu Tyrkiet tilbage på hitlisterne over mest populære sommerrejsemål for sommeren 2008 - på samme niveau som inden krisen.
Udover rejser til Tyrkiet køber danskerne landet over raskt væk massevis af rejser til samtlige europæiske rejsemål den kommende sommer. Hos landets største rejsearrangør, Star Tour, er hver fjerde sommerrejse solgt nu – det er ca. 20 % flere end på samme tid sidste år.
Læs mere her
Danskerne køber Thailandsrejsen halvandet år før afrejse
Der er nu så stort pres på Thailand som vinterrejsemål, at danskerne ønsker at bestille deres rejser dertil op til halvandet år før afrejse. Danmarks største udbyder af charterrejser til Thailand tager nu konsekvensen, og sætter næste vinters rejser til Thailand til salg. Nyt program er på gaden.
Læs mere her
Hver anden rejsende er ligeglad med julen
En stikprøve hos Apollos skandinaviske kunder viser, at hver anden rejsende er ligeglad med selve julehøjtiden på ferien. Længslen efter sol og sommer er den største bevæggrund (64 %) for at rejse væk over julen, og der er heller ikke julegaver i kufferten.
Læs mere her
Babyboom hos Startour
Star Tours opgørelser viser, at der var mere end 4000 babyer blandt kunderne i sommeren 2007. Det en stigning på 25 % i forhold til sommeren 2006. Desuden tyder salget af rejser til sommersæsonen 2008 på, at stigningen fortsætter næste år også. Allerede nu er der små 1000 familier med babyer, der har købt næste sommers solferie med Star Tour.
Læs mere her
10 gode råd til online rejsekøb
Flere og flere køber rejser via internettet. Det er nemt og bekvemt, men forbrugerne skal være opmærksomme. FDM travel har samlet de ti vigtigste råd til online rejsekøb.
Det er så let, når man uden hensyn til rejsebureauernes åbningstider kan bestille sin næste rejse. I dag benytter flere og flere danskere sig af muligheden for at købe rejser online – ikke mindst fordi der ofte er billige billetter til salg. Men selvom der er penge at spare, skal forbrugeren huske sin kritiske sans.
Læs mere her

Informationer!

Har vi overset en relevant nyhed, så kontakt os med dit tip eller med en pressemeddelelse.