Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre

Tema: Byferie med børn

Der er mange forskellige måder at tage på byferie på. Normalt vil det mest være de ældre børn, der synes byferie er sjovt, men hvis man vælger den rigtige ferieform og den rigtige by, så kan det også være noget for selv små børn


Hamborg for hele familien
Fornem middelalderens rædsler, genoplev barndommens modeljernbaner, stig højt til vejrs over storbyen, stå til søs, klap giraffen, giv elefanten mad. Listen er uendelig…
Og Hamburg har det hele og mere til i et spændende miks af fortid, nutid og fremtid.

 Læs mere her
Budapest for børn
Efter at have afprøvet Prag og Krakow de to foregående år, havde vi i år valgt Budapest som rejsemål i vores sommerferie. Og vi er en far på 45, to piger på henholdsvis16 og 14 samt en dreng på 10 år.

 Læs mere her
Børnevenlig overnatning i København
Hvordan er det nu lige at vi skal kunne være 5 personer på ferie i København, uden at skulle betale for flere værelser med efterfølgende opdeling af familien og til en pris, hvor det kun kan blive til 1 max 2 overnantninger?

 Læs mere her
Store oplevelser for de små i Kuala Lumpur
Al skepsis om at tage de små med på storbyferie blev fejet af banen efter få dage i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur. Storbyen viste sig nemlig fra sin bedste side med masser af sjove og anderledes oplevelser både for os voksne og vores to børn


 Læs mere her
København for børn
København for provinsfolk... ... deres børn og hvis det ikke skal være for dyrt, overvældende og københavner-snude-agtigt!!
Kort sagt: En mini guide til den børnefamilie, der har prøvet Tivoli, Rundetårn og den meget lille havfrue.

 Læs mere her

Riga kombinerer strand og kultur
Det er nok hos de færreste, at Riga står øverst på listen over sommerferie-byer. Og det er synd.
For Letland og Riga er måske den by, der bedst kombinerer modsatrettede behov hos børn og voksne, strandnydere og kulturelskere, storbytilhængere og naturfanatikere.
Det hele kan opleves i Riga og omegn.

 Læs mere her
Alt for meget at se i Rom
I år stod der Rom på billetterne. Dels er Rom jo bare dejlig og det er længe siden, jeg har været der sidst, men med den 12-åriges store interesse for historie, virkede Rom som det oplagte destination til at nære denne viden. Og så gør det jo ikke noget, at man i Italien stort set kan få alle børns livretter med pasta i alle afskygninger, ligesom de efter vores mening har verdens bedste is.


 Læs mere her
Danhostel City Copenhagen
I vores familie er vi 5 personer; 2 voksne og 3 børn. Og som Danmark ser ud i dag, så er mange familier både 5,6 og 7 personer, hvis alle bonus- og delebørn skal med på ferie på samme tid. Skulle destinationen nu være København, hvor kan man så lige finde plads til alle børnene. Vi fandt svaret på Danhostel Copenhagen City.

 Læs mere her
Hey du, Oslo kalder!
Har du ikke været i Oslo før, så er det dælme på tide, at du kommer af sted! Og har du været der før, så får du her genopfrisket, hvorfor Oslo bare er en superfed børnedestination! Også for en museums-undvigende, københavnermor som mig.

 Læs mere her
Fodboldtur til Barcelona
Når nu ens søn på 8½ år har sengetøj og håndklæder i Barcelona-farver, skoletaske, penalhus og madkasse i ditto. Og desuden har op til flere sæt Barcelona-fodboldtøj, kan man som far godt se, hvor det bærer hen.


 Læs mere her
Storbyferie i Berlin med børn
Vi skulle på storbyferie i Berlin med børnene (5 og 8 år) og var lidt spændte på, hvad de ville synes om det. Det blev rigtig godt, men det var også en storbyferie helt på børnenes præmisser, og vi havde planlagt så meget som muligt af alt det praktiske hjemmefra.

 Læs mere her

Amsterdam er fræk - men stadig for børn
Amsterdam er en speciel by. Den frække bydel - Red light – hvor et vrimler med frække damer i vinduerne og coffeeshops, hvorfra der siver en sød, krydret duft af hamp og pot. Ikke hverdagskost for mange danskere, og slet ikke for børn. Hvis man vælger Amsterdam, så bliver nøgne damer og hash-dufte en del af hverdagen.

 Læs mere her
Familieferie i og omkring Prag
Ikke uden grund bliver Prag regnet for at være en miniudgave af Paris. Men den er også mere end det – den er et fantastisk godt sted for børn.. Vi var to single-fædre af sted i 10 dage. Morten med to børn på 10 og 12 og jeg med tre børn på 7, 11 og 13.

 Læs mere her
Lissabon for børn
For de mindre børn er det som regel et stort hit at komme ind og se fiskene og hajerne i Lissabons Oceanário, som ligger i Parque das Nações (nationernes park) i området ud til havnefronten Doca dos Olivais. Området kaldes også Expo området efter verdensudstillingen Expo-98, som blev afholdt her.

 Læs mere her