Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre

Tema: Danske Feriecentre

Danmark har en meget bred vifte af skønne feriecentre. De fleste af dem ligger tæt på børnevenlige strande, og nogle enkelte af dem har det helt store aktivitetsprogram.

Hvad enten I er til naturoplevelser eller badeland, så kan I sagtens finde den optimale ferie i Danmark.


Dayz Rønbjerg - Næsten som et nyt center
I 2014 er Dayz Rønbjerg netop blevet færdige med en flot tilbygning, der forener centerbygningen med sportshallen og samtidig har givet plads til et flot legeland, der nok vil kunne friste helt op til 12-13 år. Det kan anbefales at tage en tur til Dayz Rønbjerg. Har man besøgt det inden 2010, vil man næsten ikke kunne kende det i dag.


 Læs mere her
Van der Valk Resort i Nordtyskland
Vores familie – mor, far og 2 piger på 7 år – var så heldige at blive udtaget som testfamilie til Van der Valk Resort gennem Sjov for børn. Stor ros til personalet på stedet, og vi vil klart anbefale andre at besøge resortet.


 Læs mere her
Dayz Rømø - Et luksusparadis for børnefamilier
Nu ligger Rømø jo lidt langt væk for de fleste, men Dayz på Rømø er hele køreturen værd. Selvom resortet var tiltænkt en helt anden målgruppe, så har Dayz formået at gøre stedet super indbydende for os krævende børnefamilier. De får topkarakter for kvaliteten.


 Læs mere her
Skærbæk Fritidscenter - En ukendt perle
Tænk at man kan have siddet i 5 år og arbejdet med børnevenlige aktiviteter og ferier, og så have undgået at få øje på Skærbæk Fritidscenter. Jeg må have været sneblind. I påsken 2011 gik det endelig op for os, at der i Sønderjylland lige ud for Rømø ligger en perle, som for ganske rimelige penge leverer børnevenlig ferie i høj kvalitet. Læs mere her
Feriecentrenes Fedeste Ferieboliger
Der er RIGTIG mange feriecentre i Danmark, og der er meget stor forskel på standard af både ferieboligerne som aktiviteter og faciliteter. Der er heldigvis også stor prisforskel, så der er noget for enhver pengepung. Men hvis vi nu udelukkende ser på kvaliteten og alderen på ferieboligen, hvor er så de fedeste ferieboliger henne?

 Læs mere her
Skagen Strand Feriecenter - En perle i skøn natur
Toppen af Danmark er simpelthen et af det skønneste steder i Danmark. Naturen, lyset og stemningen er noget helt særligt. Vi har ferieret på toppen i mange år, og for det meste har vi boet i selve Skagen by. Denne gang skulle vi prøve noget nyt. Og det skulle vise sig at være en ren success.


 Læs mere her
Sommer-rideskole i Skallerup Klit
I vores sommerferie på Skallerup Klit feriecenter tog vores datter på Sommer-rideskole for at se, hvad det er, de andre piger taler så meget om …

 Læs mere her
Ferie i Nordsjælland
Nordsjælland? Er det ikke kun for liebhavere og pendlere til København? Næh, bestemt ikke. Nordsjælland byder på masser af ferieoplevelser for børnefamilier.

 Læs mere her
Tysk feriecenter i november
Når lysten til en miniferie melder sig om vinteren, er det ofte feriecentre vi tænker på i vores familie. Og i år havde vi lyst til at prøve noget helt nyt. Vi har prøvet mange feriecentre i Danmark med stor success, men i år kiggede vi længere sydpå - Til Tyskland.

 Læs mere her

Danland i Blokhus - Skøn også udenfor sæsonen !
Blokhus er et skøøønt sted om sommeren – fyldt med glade sommergæster, den dejlige strand, livet i byen og de mange udflugtsmål i nærheden. MEN Danland i Blokhus har også masser at tilbyde gæsterne i de kolde vintermåneder. Her er det bare nogle andre ting, der trækker børnefamilierne til Blokhus. Vi testede stedet en weekend i januar, hvor der var en dejlig ro over Blokhus.


 Læs mere her
Dayz Søhøjlandet - Et overflødighedshorn af naturoplevelser
I vores familie elsker vi naturen ! Lange ture i flotte landskaber, børn der klatrer i træer og op og ned af skråninger og i det hele taget kontakten med naturen. Har I det på samme måde, så kan vi anbefale en tur til Dayz Søhøjlandet, der ligger lige i smørhullet af Silkeborgs skønne natur, nemlig i Gjern Bakker.

 Læs mere her
Lalandia Rødby - Et forlystelsesmekka for børn
Lalandia er børnenes land, vi voksne er blot et nødvendigt vedhæng til børnenes erobring af vand, leg og underholdning. Her er det meste, og mine unger var fuldt underholdt i de tre dage vi var her.

 Læs mere her
Dayz Grønhøj Strand
Når mine børn går 3 dage uden på noget tidspunkt at sige ”jeg keder mig”, så må det være noget helt særligt. Og på Grønhøj Strand Feriecenter er der bare så mange muligheder for børnene – både udenfor og indenfor.

 Læs mere her
De 5 største feriecentre i Danmark
Hvis ferien skal lægges i en af de 5 største feriecentre i Danmark, hvilket feriecenter passer så bedst til jeres behov? Og hvad med priser og ferieboliger?

 Læs mere her
En velfornøjet familieweekend ved Vadehavet !
Bo på Skærbæk Fritidscenter og oplev Danmark i Sydvest - dér hvor det er bedst. Bo centralt i Skærbæk og nyd Vadehav, smuk natur og massevis af sjov helt tæt hold. Skærbæk Fritidscenter er den perfekte ramme om enhver families behov. Et godt valg til en god ferie. Kort som lang!

 Læs mere her
Seawest - Feriecenter helt ude westpå
Påsken stod for døren, og vejret så ud til at blive helt fantastisk. I den gode feriestemning kørte vi til Seawest Feriecenter i Nymindegab (i bunden af Ringkøbing Fjord).

 Læs mere her
Folkeferie - Ferie for folket
Dengang jeg var barn, var jeg med min familie på ferie hos Dansk Folkeferie, der dengang havde et feriecenter i Helsingør. Vi havde ikke mange penge som barn, så Dansk Folkeferies koncept med "Ferie for alle" passede lige til vores pengepung.

Der var ikke meget luksus over feriecentret, men vi havde selvfølgelig en god ferie. Men hvor er det nu lige, at Folkeferie er på vej hen i dag? Det satte vi os for at undersøge.

 Læs mere her

Kolding Byferie
Kolding Byferie høster mange stjerner som fin ferieform for børnefamilier. Ideelt beliggende et stenkast fra Slotssøen ved Koldinghus og lige midt i byen, kan børnefamilier nyde byens bekvemligheder.

 Læs mere her
Marina Fiskenæs – Natur, historie, Poetzsch og familiehygge
Gråstens 7 år gamle feriecenter byder på gode muligheder for familiehygge og oplevelser i nærområdet. Vi testede det 2 familier i påsken.

 Læs mere her
Lalandia i Billund - En vinder på mange punkter!
Lalandia ligger da i Rødby? Ja der ligger Lalandia også. Men nu ligger der også et Lalandia lige i Jyllands smørhul klods op af Legoland og med kort afstand til en masse sjove ting. Billund er nu ikke bare kendt for Lego, Legoland og lufthavnen, men også for at have et kæmpe feriecenter.

 Læs mere her
Dejlige Marielyst
Marielyst er af mange kendt som den livlige ferieby på sydspidsen af Falster. Her er der liv om sommeren. Og her er masser at komme efter for børnefamilier.

Alene den skønne perfekte strand lokker, men når vejret driller er der faktisk kun en kort køretur til et væld af udflugtsmål.

 Læs mere her
Skallerup Klit Feriecenter - Her er hele pakken
I år er det 3. gang jeg har boet i Skallerup Klit Feriecenter. Derudover har jeg 4 gange besøgt feriecentrets faciliteter, så man må efterhånden sige, at jeg har belæg for at sige, at det er et rigtig skønt feriecenter.

 Læs mere her