Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle artikler

Ferie så børnehatten passer !!

En uge på Garden Resort i Kemer i det sydlige Tyrkiet er en ferieform, hvor børn får alle deres mulige ferieønsker opfyldt, mens mor og far slapper af ved poolen. Vi rejste med Detur, der har specialiseret sig i rejser til blandt andet Tyrkiet.

Sol, vand, blå himmel og lidt mere sol. Vejret i Tyrkiet er et passende alternativ til den danske sommer med skybrud og svigtende solstråler.

Læg dertil et hav af tjenere, der næsten falder over hinanden for at gøre dig tilfreds. Bliver man træt af klorvand har hotellet sin egen private strand, hvor der hver halve time kører gratis busser til og fra.

En uges all inklusive ferie på Garden Resort i det sydlige Tyrkiet er virkelig en ferie, hvor du har mulighed for at slappe af og blive forkælet.

Lækker mad
Lejlighederne og restauranten ligger rundt om de to store swimmingpools, hvor de to vandrutchebaner er populære blandt de mange børn og de legesyge forældre. Sammen med tennisbanen, kidsklub og bar danner de selve resortet.

Restauranten er stor og kan godt virke lidt kantineagtig, til gengæld er det ikke svært at få et bord ude på den åbne terrasse med udsigt til poolområdet.

Maden er helt klart godkendt. Især salatbaren er virkelig lækker med masser af frisk salat, oliven, feta og tomater i mange variationer, som står klar morgen, middag og aften.

Ud over den store madbuffet bliver der til hvert måltid serveret lækker, frisk frugt som vandmelon, kirsebær, grape, æbler, appelsin osv. Et ret vigtigt element, da de mange fristende og mere usunde tilbud i den grad frister børnene.

Underholdning
I løbet af dagen er der en lang række underholdningstilbud og muligheder for aktivering. For børnene er der en kidsklub, med tilbud om blandt andet gymnastik, tegnekonkurrencer, film og så det meget populære minidisco, der finder sted hver aften.

Til forældrene er der blandt andet mulighed for morgenyoga i skyggen fra limetræerne, og om eftermiddagen bliver der spillet vandrugby i den store pool.

Garden Resort et meget familievenligt, og man bliver ikke forstyrret af tunge teknorytmer, når mørket falder på.

Kemer
Resortet ligger i byen Kemer, cirka. 45 km. fra Antalya, som er en af Tyrkiets større byer med 1,2 mio. Indbyggere. Kemer er omgivet af Taurusbjergene, og langs med Kemers kyst er der smukke naturstrande med krystalklart vand.

Midt i Kemer ligger marinaen, hvor småbåde trænges om pladsen med sejlbåde og eksklusive yachts. Den er et populært mål, for de som slentrer langs den lange strandpromenade.

I tilslutning til marinaen findes den offentlige strand og ”Moonlight Park”, en stor have med tennisbaner, delfinarium, vandpark, cafeer, barer og natklubber. I centrum findes en velbesøgt gågade, som er indrammet af restauranter, barer, cafeer og butikker.

Flodsejlads
Hvis man alligevel har behov for at opleve andet end Kemer, så er Deturs guider at finde på hotellet hver dag, hvor de sidder klar med svar på eventuelle spørgsmål, og forslag til hvad man kan lave i området. Blandt andet arrangerer de en række forskellige udflugter. Vi valgte en sejltur på Smaragdfloden fra byen Manvagat.

Det blev en skøn dag med sol, badning og afslapning på båden. Vi så små flodskilpadder langs floden og på hjemturen blev vi overrasket af en smuk tyrkisk mavedanserinde, der dansede for os og gav lidt undervisning til de modige.

Sara Pape
Skribent Sjovforbørn.dk
Sommer 2011

 

 

 

Jeres kommentarer

I dette forum er I velkomne til at skrive kommentarer til artiklen.17. juli 2018 kl. 09:30
Ferie så børnehatten passer
1

Svar - citer og svarInformationer

Vi rejste med Detur, der har specialiseret sig i rejser til Tyrkiet,  Ægypten og Tunesien.
Vi fløj til Antalya, hvorfra vi blev hentet af en transferbus, der kørte os til Garden Resort i Kemer.
Det kostede 14.944 for to voksne og to børn på henholdsvis 10 og 1 år. Vi var af sted en uge og prisen var inklusive mad og drikke.

http://www.detur.dk/


Læs også mere her:

Tyrkiet