Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle artikler

Børnevenlige hoteller i København

Hvordan er det nu lige at vi skal kunne være 5 personer på ferie i København, uden at skulle betale for flere værelser med efterfølgende opdeling af familien og til en pris, hvor det kun kan blive til 1 max 2 overnatninger?

Det har vi på Sjovforbørn.dk sat os for at undersøge. Det er nemlig ikke så ligetil. Der er mange hoteller, der kan få det til at passe, så der er plads til 2 voksne og 2 børn, men så snart der er 3 børn eller flere, så begynder det at knibe. Så læs med her, hvor der er plads til jer allesammen, og kom meget gerne med jeres eget tip nedenunder artiklen.

Har du brug for overnatninger i flere dage, så vil de fleste hoteller kunne give dig en god pris på overnatningen.

Husk at alle de hoteller vi har fundet, har plads til 2 børn, så kig alle listerne igennem og ikke kun dem hvor der står med plads til 2 børn....

Hoteller med plads til 2 børn

DGI Byens Hotel ***
www.dgi-byen.dk
Tietgensgade 65
1704 København V

Når man bor på DGI Byens Hotel er der fri adgang til alle DGI Husets faciliteter som f.eks. skøn svømmehal. Vælg et Superior værelse for at få lidt ekstra plads. Her er plads til 2 opredninger.

Hotel Astoria ***
www.dgi-byen.dk
Banegaardspladsen 4
1570 København V

Her kan man få et familieværelse, der faktisk består af 2 værelser med dør imellem. I det ene værelser er der en køjeseng og i det andet en dobbeltseng. Her er der også fri adgang til alle DGI Husets faciliteter.

Hotel Centrum ***
www.dgi-byen.dk
Helgolandsgade 14
1653 København V

Her kan du bestille et stort hjørneværelse, hvor der er en stor sofa, der kan fungere som sovesofa for 2 børn. Her er der også fri adgang til alle DGI Husets faciliteter.

Hotel Danmark ***
www.hotel-danmark.dk
Vester Voldgade 89
1552 København V

 

 

Junior suiterne er hotellets største værelser. De kan kombineres med tilstødende værelser og er derfor ideelle til familien, der har brug for plads. Junior suiterne har 2 queensize senge og sofa/hyggeområde.

Radisson Blu
www.radissonblu.dk
Amager Boulevard 70
2300 København S

 

Her kan du booke en stor juniorsuite som er hjørneværelse på samtlige etager. Ca. Størrelse 35-42 m2. Her er der plads til op til 4 personer.

Charlottehaven Lejligheder
www.charlottehaven.com

Hjørringgade 12C
DK-2100 København Ø

 

Charlottehaven tilbyder eksklusive, hotellejligheder med central og rolig beliggenhed i København. Her er plads til max. 4 personer og er på op til 77 m2.

Hotel Ansgar ***
www.ansgar-hotel.dk
Colbjørnsensgade 29
1652 København V

På Hotel Ansgar kan man få familieværelser for op til 4 personer.

 

Hoteller med plads til 2-3 børn

Kong Arthur ****
www.kongarthur.dk
Nørre Søgade 11
1370 København K

 

Her kan man bo i stort dobbeltværelse (superior) med plads til 2 opredninger eller man kan vælge en suite med plads til 3 børn på opredninger og sovesofa. Prisniveauet for suiten er ca. 3.200,- men ring og få et tilbud. Det varierer. Der kan også være perioder, hvor der er særlige børneaktiviteter.

Hotel Saga **
www.sagahotel.dk
Colbjørnsensgade 18-20
1652 København V

 

 

 

Hotel Saga har store lyse familieværelser med 3, 4 eller 5 senge. Værelserne er enten forsynet med eget badeværelse eller håndvask. Her er fornuftige priser for værelser.

Hotel Absalon ***
www.absalon-hotel.dk
Helgolandsgade 15
1653 København V

 

Hotel Absalon har mange forskellige værelsestyper og dermed følgende forskellige priser. De har bl.a. 2 værelser med dør imellem eller et værelse med plads til 4 personer eller en suite, hvor der også er plads til 5. Priser fra 995-1795 for 5 personer. De har også et særligt koncept (Concept24) der betyder, at du har værelset til rådighed i 24 timer uanset hvornår du er ankommet.

Hotel Løven
www.loevenhotel.dk
Vesterbrogade 30,1
1620 København V

Her kan man booke familieværelser til op til 5 personer

Danhostel Copenhagen Amager
www.danhostelcopenhagen.dk
Vejlandsallé 200
2300 København S

 

Hotellet ligger lidt udenfor centrum nemlig på Amager. Her kan du bl.a. få store 5 personers familieværelser med eller uden bad. Prisniveau for 5 personer er kr. 725-780.

Adina Apartments
www.adina.eu
Amerika Plads 7
2100 København Ø

 

Her finder man lejligheder med plads til 4-5 personer. Prisniveau ca. 2.400 – 3.000. Kontakt dog hotellet for særlige tilbud og pakker med f.eks. indgang til Tivoli inklusiv.

Ascot Apartments
www.ascot-apartments.dk
Studiestræde 61
1554 København V

 

Store lejligheder med soveværelse og stue, hvor sofaen kan laves om til seng og der kan sættes en ekstra opredning ind. Meget central beliggenhed. Lejlighederne kan også lejes på ugebasis (ca. Kr. 7.850) Hvis man er flere end 5, så ring alligevel og forespørg.

 

Hoteller med plads til 2 - 4 børn

Danhostel
Copenhagen City
www.dgi-byen.dk/hostel
H.C. Andersens Boulevard 50
1553 København V

 

Meget centra beliggenhed lige ved Langebro og med en fantastisk udsigt fra de højere etager. Her kan man få 6 mands familieværelser med 4 køjer og en dobbeltseng. Eget bad og masser af plads. Prisniveau ca. 780-1170,-

Læs også vores anmeldelse af Danhostel Copenhagen City

Danhostel
Copenhagen Bellahøj

www.copenhagenhostel.dk

Herbergvejen 8
2700 Brønshøj

Hotellet ligger i Brønshøj, men centrum kan nås på 15 minutter med bus. Alle værelser er indrettet med 2-8 senge med bad og toilet på gangen.

Danhostel
Copenhagen Downtown
www.copenhagendowntown.com
Vandkunsten 5
1467 København K

Her kan man booke familieværelser for op til 6 personer til billige penge. Alle værelser har bad og toilet på gangen. Ligger centralt.

 Med 4 børn i en vis alder, vil der også være hoteller, der kan tilbyde et familieværelse ved siden af et almindeligt værelse.

Husk også alle de private lejligheder, man kan leje bl.a. gennem Visitcopenhagen: http://www.visitcopenhagen.dk/ferielejligheder/koebenhavn
Mette Juhl
Sjovforbørn.dk
November 2009


 


Jeres kommentarer

I dette forum er I velkomne til at skrive kommentarer til artiklen.sille 17. maj 2010 kl. 23:00
Børnevenlig overnatning i København
Vil bare sige, at sidste linje i artiklen er den vigtigste! Det er efter min mening 100 gange federe at leje en stor lejlighed med børneværelser med legetøj, TV, video og børnefilm, køkken til at lave lidt morgenmad om morgenen osv. for 1200 kr. pr. nat end at ligge på et hotelværelse med børn.

Svar - citer og svar

Nønne Lønne Votborg 18. maj 2010 kl. 13:15
Sv: Børnevenlig overnatning i København
Hejsa

Ja, der er rigtig mange fordele ved en lejlighed. Især er det rart hvis man er på ferie i flere dage - så kan man tilberede nogle af måltiderne selv og dermed holde udgiften lidt nede og få lidt sundere mad. Yderligere er det også rart at mor og far har lidt privatliv og kan snakke, se TV og være længe oppe selv om barnet/børnene er lagt i senge.
Men hoteller har skam også sin charme med nyredte senge, stort morgenbord osv.
Hver ting til sin tid :-)

Her er en hjemmeside hvorfra man kan søge et hav af lejligheder i København:

www.Ferieboligkbh.dk

Visse steder i landet findes der jo hoteller der tilbyder både alm. værelser og hotellejligheder, så man kan få fordelene ved begge dele. Det er da absolut lækkert!

Kender nogen mon til sådan et hotel i København eller omegn hvor der tilbydes lejligheder (hotellejlighed) med køkkenniche osv. Det kaldes også ferielejlighed.

Skal vi ikke opfordre andre til at skrive ind med deres tips til børnevenlig overnatning i København - af både den ene og anden slags. Det vil være dejligt med erfaringsudveksling.

MVH
Nønne Lønne Votborg

Svar - citer og svar

TGarfield 04. januar 2011 kl. 13:33
Sv: Børnevenlig overnatning i København
Jeg kan anbefale at bestille hotelophold gennem http://www.momoway.com. Det er billigt og nemt. Jeg har aldrig haft problemer med dem – og man kan se hotellets beliggenhed.

Svar - citer og svar

20. februar 2017 kl. 19:14
Sv: Børnevenlig overnatning i København
1

Svar - citer og svarInformationer

Vi har valgt ikke at fokusere så meget på priserne. De svinger nemlig meget op og ned efter sæson, og prisen er også afhængig af, hvor mange dage og hvor mange personer.

Ring altid til hotellet og hør nærmere om mulighederne.

Husk at tænke på, at hvis I skal være afsted i 5-7 dage, så vil en lejlighed med køkken være et godt valg.

Læs også mere her:

Sjælland
Danmark