Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle artikler

Dayz Rønbjerg - næsten som et helt nyt center

Vi besøgte sidste gang Rønbjerg Feriecenter i 2010, da det netop var blevet overtaget af Dayz (dengang Strandhotellerne). På det tidspunkt havde de allerede renoveret størstedelen af husene, men var kun knap gået i gang med selve centret og dets faciliteter. Vi kunne dog bestemt mærke potentialet.

Her i 2014 er Dayz netop blevet færdige med en flot tilbygning, der forener centerbygningen med sportshallen og samtidig har givet plads til et flot legeland, der nok vil kunne friste helt op til 12-13 år. Tilbygningen tilfører feriecentret rigtig meget, da alle de indendørs aktiviteter nu er samlet på eet sted.

Ferieboligerne
Der er et stort udbud af ferieboliger i alle størrelser. Lige fra de mindste FiskerhuseC på 32 m2 op til de helt nybyggede FiskerhuseXL på 98 m2. Udover Fiskerhusene er der også ferieboliger på 46 m2 og på 92 m2, så der er noget for alle familiestørrelser. Ferieboligerne er godt indrettet og enten nye eller nyrenoverede. De ligger meget smukt fordelt i landskabet omkring den lille sø. Der er ikke langt til centret – selv for de yderst beliggende huse. Der er ikke meget traffik omkring husene, da al parkering foregår på en P-plads trukket væk fra husene.

Mellem husene og centret ligger en dejlig legeplads og langs søen også 2 store hoppepuder, så der er masser af legemuligheder lige i nærheden. Har man lyst til en tur på søen, så kan man leje en vandcykel og tage en tur ud og hilse på svanerne. Eller for de modige (og vandglade) så laves der også jævnligt vandsportsaktiviteter på søen.

Meget for de svære teenagere
De fleste forældre til tweens og teenagere ved, at de unge kan være svære at tilfredsstille. Men Rønbjerg har faktisk godt fat i dem.  Udover badelandet er der en stor sportshal, hvor man kan spille badminton, fodbold, squash og hvor man kan klatre på en meget høj klatrevæg. Selvom legelandet nok ikke frister de store, så er der et stort udbud af leg andre steder. I de dage vi besøgte Rønbjerg prøvede vi f.eks. at lege Lasergame3D. Vi var 20 børn og voksne der blev delt op i 3 hold med hver en laserpistol. Det var supersjovt og virkelig en aktivitet for de store børn.

Der er også mange muligheder for at udfordre sig selv med pæleklatring, vandsport, fodboldgolf og tennis. Så hvis teenagerne keder sig i Rønbjerg – så er det helt sikkert deres egen fejl.

Badeland, svømmehal og wellness
Indendørs er der også masser af vand. Wellness afdelingen er primært for voksne, men engang imellem åbnes dørene også for de små. Her er der saunaer, dampbade, spabade ude og inde og en stor del behandliger at vælge imellem.

Badelandet er supergodt indrettet med fokus på både store og små, og med direkte adgang til svømmehal med 4 meters dybde og 2 vipper. Her er også et stort varmtvandsbassin. Der er dejligt lyst i begge afdelinger og helt sikkert flere timers sjov.

Flere tilbud….
Der er meget at vælge imellem i Rønbjerg. Der er også et bowlingcenter, minigolf, boldbaner og en skøn forhindringsbane ind igennem en lille skov. Og så er der jo stranden om sommeren og den lille hyggelige havn.

Ikke langt fra feriecentret finder man Løgstør der byder på en lille gågade, og fra centret kan det også anbefales at man tager en tur i Jesperhus  på Mors. Man kan også komme på sælsafari eller blot på en lille færgetur.

Det kan anbefales at tage en tur til Dayz Rønbjerg. Har man besøgt det inden 2010, vil man næsten ikke kunne kende det i dag.


Mette Juhl
Sjovforbørn.dk
August 2014


Din kommentar til artiklen?

Har du en kommentar eller en god ide, du har lyst til at dele med andre?

Navn:


Din kommentar:
Informationer

Læs mere om Dayz Rønbjerg på www.dayz.dk

Læs også mere her:

Jesperhus Blomsterpark
Jylland
Danmark
Landal Rønbjerg