Skiferie i Norge

Norge er et fantastisk ferieland både sommer og vinter. Har du lyst til en skiferie sammen med dine børn, så læs mere om nogle af de mest børnevenlige områder her:

Rauland:
Rauland er et mindre skisportssted, der ikke ligger langt fra færgen. Stedet er overskueligt, og der er begrænset kø ved liftene. Her er sjovt for både ski- og kælkeglade.

I området er der børneskilifte, skiskole for børn og skibørnehave. Børn har gratis liftkort.

www.visitrauland.com

Hemsedal:
Hemsedal er en lille fjeldbygd i Buskerud med ca. 2000 indbyggere. Hemsedal ligger 625-1920 m.o.h. og er om vinteren en af Skandinaviens største skidestinationer.

Hemsedal Skisenter er det ideelle valg, hvis man har lyst at prøve kræfter med ski. Hvad enten du er begynder eller øvet er der noget for enhver. Har man små børn der ikke kan stå på ski en hel dag, er der mulighed for at få dem passet i Trollia som er skisenterets gode børnehave.

Det kan være en god ide at bo nederst lige ved børnebakkerne.

Her er særlige uger, hvor der arrangeres familieuger med underholdning for små børn om eftermiddagen. Børneområdet er rigtig godt – også om aftenen med lys på bakkerne. Her er også 6 km med grøn løjpe til de forsigtige.

Her er også børneskiskole, og børn har gratis liftkort.

www.skistar.com/hemsedal

Hafjell:
Norges 3. største skisted med børnelift, skiskole for børn samt skibørnehave og gratis liftkort til børn. Her er et stort udbud af løjper fra ekspert til de mere børnevenlige.

www.hafjell.no

Trysil:
Trysil er Norges største skisted. Trysil skisportcenter er ideel for familier med børn. Er du 1. gangs skiløber, så har de nogle fantastiske instruktører og nogle dejlige lette begynder ‘pister’. Selv som voksen kan man starte og få noget rigtig godt, sjovt og dejligt ud af det. Trysil ligger kun 3 timers kørsel fra Oslo.

I området er der børneskilifte, skiskole for børn og skibørnehave. Børn har gratis liftkort.


Udgivet

i

af

Tags: