Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Børneferie i Jylland


Vi havde en uges ferie i Nordjylland – altså mig og mine tre drenge. Vi havde adgang til badeland, og var dernede hver aften, men der var så meget spændende at opleve i Nordjylland, at vi simpelthen kun nåede at bade, når vi havde spist aftensmad.

Vi var ude at se Mønsted Kalkgruber, Aalborg Zoo, Skagen og ikke mindst Bolcheriet i Skagen, hvor vi grovåd bolcher og så bolchemaskinen arbejde og en hel masse andre ting, som var rigtig sjove.

Og selvom der var mange sjove ting, så var det bedste, da vi kørte til en middelalderfest på Voergård ved Aalborg. Hele slottet var indrettet med boder fra middelalderen, hvor man kunne købe sværd og flitsbuer, mjød (til far) og lækre vafler og pandekager, som man lavede dem dengang, der var riddere til. Vi så en kæmperidderturnering med sværd, lanser og alle deltagerne talte til os som om, at de kom fra middelalderen. F.eks. var der ikke nogen, der forstod, hvad vi sagde, når vi snakkede om skole: "Hvad er skole for noget? Her går børnene i marken og hjælper deres far og mor." og det var rigtig autistisk.

Vi skal helt sikkert til Jylland igen, for det er bare sjovt!

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
Tusindfryd d. 25. september 2007

Yderligere info:
Mønsted Kalkgruber
Aalborg Zoo
Danmark
Vadehavscentret
Jylland