Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Bornholm, Bornholm, Bornholm - du er den dejligste ferieø

Mathilde 8 år, Ølstykke

Vi skulle sejle til Bornholm, Min mor, far og min lillebror på 4 år. Vi havde rugbrødsmadder, dåsecola og kage til dessert, som vi spiste. Min lillebror syntes færgen var kæmpe STOR.

På Bornholm boede vi i en ferielejlighed, hvor der var en kæmpe trampolin. Og jeg blev venner med en pige, der hedder Emma.

Vi hyggede os rigtig meget, og var op på en meget gammel borg, hvor en prinsesse Leonora engang blev spærret inde, fordi hun ikke ville være gift med sin konge, og blev forelsket i lægen. Der var flot en flot udsigt, og der var meget langt ned.

Vi var også i en sommerfugledal indendørs. Der var meget varmt, men heldigvis havde de en naturlegeplads, hvor mig og min lillebror legede med alle de andre børn og spiste en is.

Vi var også i Rønne by, hvor min far fik nye briller og min mor kiggede i alle tøjbutikkerne. Lidt kedeligt, men vi fik noget legetøj. Sådan nogle plus-pluser, som vi kan satte sammen til alle mulige figurer. Jeg gider ikke rigtig lege med min lillebror - han driller, men det var sjovt at lave figurer med ham.

På hotellet var også en indendørs swimmingpøl, som vi svømmede i. Og vi var også på stranden og bade. Jeg lærte at spille 500 og vandt over min mor. Det syntes hun ikke var så sjovt, som mig.


Det var en god ferie og næste år siger min mor og far, at vi skal derover igen, for vi nåede slet ikke at se alt hvad man kan på Bornholm!

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
tidligere medlem d. 17. september 2007

Yderligere info:
Danmark
Hammershus
Sommerfugleparken
Bornholm