Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Camping i Kroatien

Vi er en familie på 5 far, mor og 3 børn på 4, 7 og 10. Vi har siden 05 kørt på camping i den nordlige del af Kroatien (Istrien)
Først det praktiske, der er ca. 1550 km hvilket med en fornuftig hastighed kan tilbagelægges på 19 timer (hvis man er 2 til at køre) ruten går over Munchen, salzburg, trieste. Man kan også tage en overnatning på et hyggeligt gasthause i sydtyskland, og derved dele den op i 2 dage. (anbefales)
Kroatien er meget Toscansk inspireret, både hvad angår bygninger og landskab, men man kan også mærke at man er i baltikum.
Den nordlige del af kroatien er meget velordnet og med rimelig god infrastruktur, læs veje.
Der er et stort udvalg af campingpladser af europæisk kvalitet.
Vi har som regel startet ferien på en stor plads, der hedder Lanterna camp. Den ligger 8 km. nord for en hyggelig Kystby der hedder Porec, her kan man gå mange sjove ture, mens man ser på kunst, spiser de gode billige is ca. 12 kr. for 3 kugler.

Af andre udflugtsmål kan jeg nævne de 2 bjerglandsbyer Motuvun og Groznien
de ligger begge med ijmpornerende udsigt over Istrien Groznien er en lillle by der er beboet af kunstnere og der er 80 gallerier meget charmerende ,også for børn,

I Pula er der det næststørste Coloseum uden for Italien dette er rigtig flot, og jeg mener ikke det koster mere end 20 kroner at komme ind, og inde er det meget uformelt ungerne kan kravle rundt på ruinerne:-)
Personligt syntes jeg ikke at Pula er så charmerende som nogle af de andre mindre byer, men det er en smagssag.

Hvad har Kroatien som man ikke finder i Italien, Spanien. Tja det er knap så spoleret og indbyggerene virker oprigtige. Tilgengæld er der meget få sandstrande hvorfor campingpladserne er udtyret med flotte pools, og sidst men ikke mindst det er stadig billigt man siger bare mindre nej når mad og is er billigt vi var i 07 afsted ji 14 dage for 13000 kr. alt ink. og vi spiste ude mindst en gang om dagen 5 personer det gør det bare lidt sjovere.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
fambendix d. 21. februar 2008

Yderligere info:
Kroatien