Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Den våde men dejlige sommer
Allerede i februar måned begyndte vores familie at tænke på sommerferie. ( om ikke andet gjorde jeg , som elsker at planlægge.)

Jeg var inde at kigge på mange forskellige sommerhuse, da vi synes at sommerferie i sommerhus er det bedste med børn på 2 og 4 år. Et af kriterierne for vores søgning var at det skulle være tæt ved stranden, da vi stadigvæk havde vinterens badning og hygge ved strandkanten på Tenerife i frisk erindring.
Valget faldt på et sommerhus i 14 dage ved Trend meget tæt på Limfjorden.

Sommeren kom ( om ikke andet blev det juli måned ) og vi fik pakket både shorts og t- shirt, badetøfler og badetøj og drog til Jylland.

Allerede første dag i ferien måtte vi som noget af det første ned til vandet for at se hvordan det hele så ud...... Iført regnjakker med huer på ørerne, fordi der bare var så kraftig en vind. Børnene lod sig ikke anfægte men farfar måtte tilbage til sommerhuset efter 10 min. Vi samlede istedet for en masse sten, skaller osv.
Historien gentog sig en hel uge, men vi fik jo stadigvæk brugt stranden, hver dag bare ikke som planlagt hjemmefra. Vi slæbte sten og fandt ting, vi byggede stadigvæk sandslotte og hentede vand.

Vi fik malet hele familien i sandet og nød at blive blæst i gennem. Børnene havde masser af ideer til "andre" aktiviteter på stranden end dem forældrene havde påtænkt hjemmefra.
I den anden uge da bedsteforældrene var taget hjem blev der 1 soppedag dog med t- shits på, hvor vi fandt nogle krabber.

Vi har nydt hele ferien, og det at være tæt på en strand ligegyldigt vejr og vind. Herhjemme nyder vi også de meget flotte lysdekorationer som børnene har fået frembragt, men en brøkdel af det som vi fik samlet ved stranden og som vi selvfølgelig måtte tage med hjem.

Med venlig hilsen FAmilie Pedersen.
ps. Vi håber dog på mere sol næste år.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
lenep d. 14. oktober 2007

Yderligere info:
Danmark
Jylland