Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Den varme sommer i udlandet

Idag skulle vi endelig køre på ferie. Vi fik pakket bilen og satte os forventningsfulde ind og kørte. Efter en lang dag med meget sol og meget varme nåede vi vores første overnatning i Tyskland. Det var rent kaos det hele for det havde regnet meget ved middagstid og de havde glemt at lukke vinduet i det hotelværelse som vi skulle bo i. Så de måtte finde et andet værelse til os. De fandt et men her var det det samme - nu regnede det udenfor og også indenfor ned i en seng. Vi var efterhånden lidt sure for det er ikke lige det man gider når man har kørt i 10 timer, men vi måtte atter engang skifte værelse for 3 gang!

Nå men vi forlod værelset næste morgen for at køre til vores første feriemål - nemlig Østrig. Vi skulle bo i 1000 meters højde og vi blev ikke skuffet - vi havde den fedeste lejlighed med alt. Egen saune, opvaskemaskine, tørrerum og en fed udsigt ud over byen Matrei og bjergene. Så hvad mere kan man forlange.

Den første dag skulle vi op til Grossglockner og det var en fantastisk oplevelse, og der var meget koldt deroppe. Det var en dejlig dag. Næste dag skulle vi til byen Saltzburg for at vise vores børn byen og den store borg der ligger midt i byen. Vi ankom til byen i 32 graders varme og kørte med bjergbanen op til borgen og puh ha hvor var det varmt.

Vi vandrede rundt i borgen og nød den flotte udsigt herfra til bjergene og byen. Da vi kom ned fra borgen kørte vi en tur med hestevogn rundt i byen og det syntes børnene var hyggeligt. Bagefter gik vi over i parken og legede og nød alle de flotte blomster.

Dagen efter skulle vi køre videre til Gardasøen i Italien og her var der varmere. Hele ugen lå temperaturene på mellem 36 - 38 graders varme. Det var fedt. Vi nød den dejlige varme ved svimmingpoolen. Vi var også i Gardaland med nogle af vores venner som også var på ferie i Italien, og vi besøgte Movie land hvor vi mødte en masse "kendte" så som Sylvester Stallone, Scooby doo, Zorro, Askepot, Snehvide og mange flere. Det var en kanon oplevelse som bestemt er værd at se.

Der var en masse shows hele dagen lang og vi nød det alle. Hver aften gik vi tur og vi mødte også en masse andre danskere på campingpladsen og det var dejligt.


Men som bekendt varer en ferie ikke evigt så efter en uge skulle vi hjem til det kolde og våde Danmark. Vi ankom igen til samme hotel som vi havde været på på nedturen men denne gang var alt iorden. Da vi forlod hotellet næste morgen begyndte det kolde vejr at slå igennem - det var kun 13 graders varme - så det var koldt.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
bjernemark d. 11. oktober 2007

Yderligere info:
Italien
Østrig
Gardasøen
Gardaland
Canevaworld - Movieland