Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Duinrell

Endnu en dejlig ferie i Duinrell i Holland. De sidste 4 år er turen gået ned til frøen.

Ferien starter hvert år med at der kommer post fra frøen med et klistermærke der skal sidde i forruden når vi ankommer. Så ved vi det snart er ferietid.

Vi bor i Duingalows som er dejligt indrettet med alt, hvad man skal bruge og egen lille have til.

Hver dag starter vi med dejligt morgenbrød og derefter suser vi op i badelandet. Efter et par timer der går vi hjem og spiser frokost.

Så er det tid til forlystelsesparken. Amalie tager gerne troldetoget sådan en 16-17 gange i træk og så skal vi over til den store indendørs karrussel som er 100 år gammel.
Her er der plads til at mor og far kan sidde og nyde en dejlig kop kaffe. Der er mange forlystelser til både helt små, mellemstore, store og også til de voksne.

Hvis vejret bliver for dårligt smutter vi ned i Ricks Fun Factory som er et kæmpe indendørs legeland. På vej tilbage kigger vi lige på drengen der tisser og skynder os at løbe fordi så han ikke rammer os.

Det bedste er når vi møder Rick sammen med klovnene - de kører rundt i en lille bil og stopper af og til op og siger hej, danser og tryller. Han er så sjov.

Vi rejser altid med vores venner så om aftenen er der grill hygge på en af terrasserne og ungerne fodrer ænder eller leger på legepladsen lige ved siden af.

Og så er vi trætte og skal i seng så vi er klar til en ny dag i morgen....

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
piaf d. 11. september 2007

Yderligere info:
Holland
Duinrell Forlystelsespark