Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

En ferie jeg aldrig glemmer

Jeg hedder Mille, for 2 år siden var jeg på skiferie med mine forældre og mine søskende, vi var i Norge, samme sted som vi mange gange har været, den første dag på ski var herlig, der var sol og vi kunne fint tage jakkerne af og få lidt sol, vi havde fået herlig frokost på en af bakkerne og været runt på mange bakker da vi alle blev enige om at nu tog vi sidste tur helt op og så ville vi tage hjem i vores hytte, som lå helt tæt på.
Sidste tur op gik fint, men.... halvejs nede af bakken styrter jeg og skriger med det samme til min far, jeg har brækket benet...
Min far siger sikke noget pjat, vil du rejse dig op, det vil jeg ikke, heldigvis kommer der en forbi der kontakter noget hjælp, de kommer til får min skistøvle af mig alt imens jeg skriger, jeg bliver fragtet ned i bananen og på hospital, jeg havde brækket benet, første dag ud af en hel ferie... sidste tur på liften øv hvor surt, her måtte jeg ... med min mor være i hytten hele ugen imens de andre hyggede og pjattede i sneen, jeg sad i kørestol i 3 måneder efter så den ferie glemmer jeg aldrig.
Lige en tilføjelse, i år skulle vi til Sydfrankrig dagen inden vi skulle af sted var sidste skoledag, vi skulle spille flor hokey på rulleskøjter, inden vi kom ind i gymnastiksalen rullede jeg rund om en lygtepæl, jeg faldt og brækkde armen, fik gips på og der startede vores ferie ned til varmen 35 gr. og svømmepøl i haven, i kan tro jeg heller ikke glemmer den ferie lige med det samme.
Mange hilsener
Mille Malene Mortensen 11 år
Poppelvej 8
9480 Løkken

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
malem@privat.dk d. 16. september 2007

Yderligere info:
Norge