Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

En sommer med Fårup Sommerland
I december måned 2006 sad vi en kold aften og snakkede julegaver, da vores ældste søn, på dengang 3 år pludselig begyndte at snakkede om en hyggelig dag vi havde haft i Fårup Sommerland tidligere på året. Vi blev i den forbindelse enige om, at købe sæsonkort til sommeren 2007 for nogle af de penge vi havde fået til selv, at købe julegaver for. Herudover blev vi enige om også, at give den nærmeste familie et sæson kort således, at vi havde mulighed for at tilbringe nogle hyggelig stunder med familien, uden den skulle koste dyrt.
Det viste sig at blive en rigtig god investering. Eftersom man jo havde kortet, betænkte vi os aldrig ved at kører der op en hel dag eller bare for nogle få timer. Vi lavede hurtigt en tradition med familien om, at vi skulle mødes hver anden fredag til hygge, leg og mad på grillen i sommer perioden.
Timerne fløj altid af sted, vi startede som regel med at kører en tur i toget, for ligesom at få et overblikket over sommerlandet, hvor var der mange mennesker, og hvor var der til at komme til. Herefter blev det som regel til en tur ved køreskolen og moon cars. Her kunne begge børn muntre sig rigtig længe, for der er biler både til de helt små, og til de lidt ældre, fordelt over to baner.
Når disse aktivitet var ved at blive ”kedelige” gik turen som regel over til børnetivoliet, hvor børnene kunne bruge flere timer - de elskede karrusellerne og området er genialt til de mindre børn. Der er flyvere, togbane, biler og meget meget mere. Og få børnene væk derfra krævede ofte en god overtagelse. Heldigvis har man placeret spise pladsen op af en stor legeplads. Børnene er derfor ikke helt afvisende når spisetiden bliver drøftet. Herudover giver legepladsen også en mulighed for, at de voksne kan nyde maden i ro, for børnene leger jo lige ved siden af.

Alt i alt en rigtig god og forholdsvis billig måde at få gode sommerferie oplevelser på. Det skal også lige nævnes at hvis såfremt man køber sæsonkortet over nettet i december måned spare man lidt penge i forhold til prisen i april og frem efter.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
lplanng d. 26. september 2007

Yderligere info:
Danmark
Fårup Sommerland