Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Første tur i sneen....

Endelig kom marts og William kunne næsten ikke vente mere.. Nu skulle han ud og flyve i den store flyvemaskine.. Det var vildt sejt!!!!
Turen gik til Åre i Sverige og det var første gang William skulle prøve at stå på ski. Mor og Far havde vist ham billeder af de sejeste drenge som hoppede og sprang på både 1 og 2 ski, det glædede William sig helt vildt til at prøve...

Da flyet landede kunne William se onkel Per og Tante Hanne stå med danske flag og vinke til ham, han havde helt sommerfugle i maven. Turen gik til Enge hvor han skulle sove sammen med mor , far , faster Helle og Henrik og ikke mindst Farmor.
Han fladt hurtigt i søvn og drømte om hvor sej han var til at stå på ski.

Næste morgen gik turen ind til Åre , hvor William skulle hente sit skiudstyr.
Han syntes han var den sejeste skiløber i hele verden.

Så fik William sine ski på og afsted gik det..... MEN det var super svært og efter et par timer fik William nok.. Det var slet ikke sjovt at stå på ski.
Så kom farmor og sagde at der da var meget andet man kunne lave i sneen. De gik om og kiggede på nogle store motorcykler som kunne køre i sneen og det syntes William var smadder sejt.
Bagefter kælkede de og kastede med snebolde og William glemte alt om hvor sur han havde været på sine ski.

Næste morgen sagde Onkel Per at han ville tage William med ud og løbe noget der hed langrend på ski. William gad bare ikke han kunne godt huske hvor sur han var blevet dagen før.
Men onkel Per insisterede og afsted gik det og ved I hvad .... Det var bare så sjovt, William hyggede sig og endelig kunne han stå på ski.

Hele ugen hyggede William sig i sneen og han stod både på ski, byggede snemænd og legede sneboldkamp.

Sidste aften før vi skulle hjem holdt vi en skifest og William havde mødt sin nye gode ven Nell ,så de legede lige til de faldt i søvn. Det var bare så hyggeligt.

Så gik turen til Danmark og da det blev aften og William kom i sin egen seng sagde han" Skal vi snart til Sverige igen"

Og det skal vi helt sikkert.......

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
mellor d. 15. september 2007

Yderligere info:
Sverige
Åre Fjellet