Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Familien på Rhodos

I år havde mormor og bedstefar sølvbyllup og dette skulle selvfølgelig fejres med manér. Men eftersom min mormor er meget syg og har indopereret en pacemaker i hovedet, så kunne hun ikke overskue en kæmpefest. Derfor inviterede de mor, far, onkel Mike, Camilla og mig selvfølgelig med til Rhodos.
Vi fløj i en kæmpe flyvemaskine ned til varmen og jeg syntes slet ikke det var så slemt. Hele ferien badede jeg i en kæmpe swimmingpool, hvor jeg slet ikke kunne bunde. Men mor og far havde købt en svømmevest til mig, så jeg fik slet ikke hovedet under vandet. Vi var også ude og se lidt, men jeg ville bare bade, så jeg mistede lidt tålmodigheden.
På ferien måtte jeg næsten alt det, som jeg ikke må derhjemme. Der var alt det mad og is vi kunne spise og jeg måtte drikke alle de sodavander jeg kunne, så jeg ikke blev dårlig af varmen. Jeg måtte også blive oppe så længe jeg kunne.
Om aftenen når vi havde spist aftensmad, legede alle med mig på en sej legeplads næsten nede ved vandet også kunne jeg heller ikke holde mig vågen længere. Det var en dejlig ferie, alle havde tid til at lege med mig og det var dejligt at mormor kunne komme med.
Håber vi når at holde flere ferier sammen.
Kærlig hilsen
Stine 3 år

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
Maiken80 d. 15. september 2007

Yderligere info:
Grækenland
Rhodos