Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Family Fun Park
To enlige mødre med hver to børn i alderen 3-6. Det er sommer og vi har lånt os til et sommerhus i Løkken.

Vejret er skønt, og stranden bliver brugt flittigt. Men lidt andet skal der også ske. Vi kørte til Family Fun Park ca. 5 km fra Løkken.

Trods det noget populistiske amerikanske navn, er stedet pæredansk – Det er den skønneste lille bondegård, med masser af dyr, der er klar til at blive nusset. Prisen er ikke høj, 40 kr., og billetten gælder til hele sommeren.

Med i prisen får man en lille pose med spaghetti og gulerødder til dyrene. Og der er gratis kaffe og te til de voksne. Så er det bare i gang. Der er masser af søde kaniner, som skal fodres. Der er ponyridning for en 10ér, og man kan blive kørt rundt på ladet af en traktor. Her er både noget for drenge og piger. De fredelige fritgående geder kommer selv hen og tigger spaghetti. Hvis man går ad en lille sti, kommer man om til en stor skøn hoppepude, hvor der også er borde og stole, hvor vi spiste vores medbragte mad. Går man ad en anden sti, kommer man forbi søen med Søuhyret – et hoved kommer frem af dyndet, aktiveret af en sensor på stien. Det var til stor fryd for de to små drenge på 3 og 4. Vi skulle gå forbi mange gange for at se den farlige søslange.

Længere nede ad stien er der et volleyball net, hvor familier med større børn tog en kamp. Men vi gik ned til søen, hvor der er cykelbåde. Søen er ikke særlig stor, men perfekt til børn, der ikke kan holde koncentrationen i lang tid. Ved den ene bred var der anrettet en strand med liggestole, palmer og legehus til ungerne. Så tøjet blev smidt, der blev hentet is i kiosken – så kunne vi også lige se Uhyret igen – og der blevet soppet og leget i huset.

Et helt perfekt sted, for små piger og drenge. Jeg håber dog ikke det bliver større, for så forsvinder den rolige atmosfære.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
Trine Storland d. 24. september 2008

Yderligere info:
Danmark
Jylland
Family Farm Fun Park