Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Ferie i Fredericia


Vi skulle første gang på hotelferie og vi havde valgt Hotel Trinity i Fredericia i 5 dage. Børnene glædede sig mest, fordi der var fri softice hver dag, og forældrene fordi de skulle prøve at holde ferie uden at tænke på hvad skal vi have at spise i aften !!
Vi boede tæt ved lillebæltbroen og nød hver dag den flotte udsigt til Fyn. Der er utrolige mange gode områder for børn omkring Fredericia. En af de første dage var vi i Madsby parken, hvor det er gratis at komme ind. Både børn og voksne nød de mange ting, som man gratis kan prøve der. Børnene fik en god tur i moonscar, og både børn og voksne var en tur på tarzanstien, som var utrolig godt lavet. Madpakken blev nydt ved et af de mange opstillede border, og naturligvis, var der en legeplads i nærheden. I Fredercia by, er der en lille strand, hvor vi prøvede at fange krabber. Vi gik en tur på volden, og nød den flotte udsigt over byen.
En dag tog vi toget til Odense, for at se H.C. Andersen hus. Der var i haven en flot forestilling, hvor de fleste af H.C.Andersens eventyr indgik i. En forestilling, som vi alle nød. Vi prøvede i bedste H.C.Andersen stil at lave tegninger ( der var ansatte, som hjælp alle og fortalte hvordan man kan lege med farverne med vand mm ) Pludselig var der lukketid, vi kunne godt have brugt mere tid her.
En aften var vi ude og sejle med en kutter på Lillebælt. Vi sejlede fra Frederia havn og hen til Lillebæltsbroen og retur. Da vi var kommet ud af havnen fik alle børnene lov til at styre skibet. Jeg tror at Christian på 3 år, følte sig helt som Rasmus Klub, da han stod der og drejede roret fra side til side. Dog var storesøster lidt bekrymet for om vi sejlede ind i Lillebæltsbroen og hun spurgte ivrigt, til hvad de forskellige knapper betød.Hvilket ikke er glemt den dag i dag.
I dag hænger der et diplom på deres værelser, med at de har styret kutteren på turen, og jeg tror aldrig de vil glemme at de har styret et skib.
Hotellet var meget børnevenligt. Man havde indrettet et rum hvor der var spil, playstation, tegnefilm, papir og tudser. Om aften var der arangeret underholdning for børnene, som bla. børnedisko, snobrødbagning. På græsplanen foran hotellet var der stillet en masse legetøj frem, så der var mulighed for en fodblodkamp, vollyball, kroket, vikingespil mm. Hotellet serverede forskellige børnemenuer og voksenmenuer hver dag. Vi havde alle en god ferie og prisen for disse 5 dejlige dage var kr. 4.000,- for opholdet på hotellet inkl. morgenmad, madpakke til middag og buffet til aftensmad og alt den is vi kunne spise !!!

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
tolboll d. 14. oktober 2007

Yderligere info:
Danmark
Madsby Legepark
H.C. Andersens hus
Fyn