Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Kreta sommeren 2007
Hej jeg hedder Mikkel og bliver 4 år idag.

Jeg er lige kommet hjem fra ferie på Kreta/Rethymnon hvor vi har haft en rigtig god varm ferie.

Vi boede i en 2 værelses lejlighed med separat soveværelse hvor mor & far rigtig troede de skulle sove alene inde og jeg skulle så sove inde i stuen helt alene…næ nej det gik ikke så de måtte tage min seng ind i soveværelset og så kunne vi rigtig hygge os derinde ”synes jeg ihvertfald”.

Hotellet havde 2 swimmingpools, og vi boede lige ved siden af stranden.
Vi spiste morgenmad på terrassen og aftensmad ude på restauranter og tænk på den ene restaurant var der en statue af en mand der havde bare tissemand….fnis.
På andre restauranter var der også legepladser der ville jeg altid gerne hen.

På hotellet var der 3 søde små katte jeg var helt vilde med jeg elskede at lege med dem og bære dem, så gad vide om jeg må få en lille missekat engang ?
Jeg fik også et spil kort hvorpå der var forskellige katte på, dem elsker jeg at kigge på.

Jeg fik et par små skrammer dernede , et blåt øje fordi jeg faldt ind i et hjørne af et bord, og så fik jeg noget i øjet så jeg måtte til lægen og få dråber og creme og hmmmm.. ja det var vidst kun det.

Vi lejede også en bil dernede i 3 dage hvor vi den ene dag kørte til noget der hed Knossos der var en frygtelig masse stor sten og så måtte man ikke engang tage dem med hjem, det var lidt kedeligt, men jeg så påfugle og en missekat der, så dem hyggede jeg mig med. Bagefter kørte vi langt op i bjergene hvor vejen bare zigzaggede hele tiden så man blev helt rundtosset, da vi endelig kom op på toppen skulle vi ind i en drypstenshule og se ..den var bare flot.

2. dag kørte vi hen til et stort skib hvor vi først skulle sejle ud til en borg der lå højt, højt oppe og vi skulle gå op af en masse stejle trappetrin, jeg gik halvvejs op af dem så kunne jeg bare ikke mere og far måtte bære mig på skuldrene resten af vejen og jeg blev lidt skidt så jeg kom til at kaste op på fars hoved. Da vi kom helt op på borgen kunne vi kigge ned på skibet som lignede et lille legetøjsskib. Jeg ville gerne op på muren og stå så jeg bedre kunne se men der stoppede festen sagde farmand.
Desværre har vi ingen billeder fra denne tur fordi jeg elsker jo at tage billeder med kameraet og havde jo så brugt alt batteriet !!

Efter 2 timer der, sejlede vi videre til en smuk, smuk strand der hed Gramvousa den flotteste strand/vand jeg har set endnu klart blåt vand og lækker sandbund, uden krabber og sten og der var så lavvandet at jeg kunne gå og gå og gå og stadig bunde det var sejt.
Jeg har også lært at svømme og dykke med dykkebriller, og hoppe i det dybe bassin ;o)

På 3 dagen skulle vi have været ud at sejle i piratskibet, men det var der jeg fik ondt i øjet så vi aflyste turen, men jeg havde jo også lige været ude at sejle, så det gjorde ikke så meget.

Desværre var der ikke nogen børn at lege med så i de 14 dage vi var der, legede jeg så bare med mor & far der var rigtig hyggeligt, selv om mor og far godt nok så trætte ud da vi kom hjem til Danmark, og det forstår jeg ikke helt for de har jo lige haft ferie ?

Min mor og far mener at næste gang vi skal på ferie skulle det nok være i skoleferien så var der måske en mulighed for at de også kunne slappe lidt af og jeg kunne finde en legekammerat, for jeg er nemlig enebarn og snakker hele tiden siger alle :o)

Det var min historie
Mikkel

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
pwa d. 18. september 2007

Yderligere info:
Grækenland
Kreta