Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Lønstrup i sommerhus

For et par år siden legede vi et sommerhus i Lønstrup i efterårsferien. Vi er en familie med 2 voksne og 2 børn, den gang var børnene 5 og 10 år, vi havde også vores farmor med.
Vi havde kigget på nettet efter sommerhuse med udsigt over havet. Det var lidt svært at se alle billederne af huset, men der så ud til at være en kanon udsigt.
Da vi kom til Lønstrup om eftermiddagen. Huset var ikke lige det vi ventede. Der var sprækker i vinylen på gulvet, spisebordet og sofa var noget jeg personligt ville smide ud. Vi kunne ikke sidde i sofaen og kigge ud over havet og spisebordet vendte ud mod klitterne. Vi flyttede straks om og vaskede vinduerne, så vi kunne kigge ud. Vi placerede spisebordet så vi alle kunne sidde og kigge ud over havet.
Vi fik lavet mad og sat os til bordet. Det var blevet mørkt ude. Ude på havet sejlede der mange skibe med lys på. Vi syntes det er så flot at se på. Om aftenen og natten var der hele ugen stjerneklart vejr. Den nat så vi for første gang nordlys. Alle på nær min mand var ellers gået i seng og lå og læste. Men vi kom op i en fart, da han råbte til os at der var nordlys. Det var det flotteste vi nogen sinde havde set. Det gul/grønne/violette lys. Det glemmer vi aldrig.
Om dagen var vi ude i naturen og travede rundt. Det blev til en tur til Rubjerg Knude, hvor vi næsten kravlede op af sandbakkerne til det gamle fyr. Sidde oppe på toppen og kigge ud over havet og kun se vand. Det er bare afslappende inden vi skulle ned igen. Og som om vi ikke havde set sand nok, tog vi en dag til Skagen og gik ude på Sandmilen. Sand sand og atter sand. Vi gik mange ture langs havet, gik ned til Lønstrup for at handle hos fiskeren og så hjem og spise frokost. Lønstrup er en dejlig by, både at handle i hos de forskellige håndværkere og tage ud at spise på en af de mange restauranter. Spise hjemmelavet isvafler. Dyppe lys. En tur i biffen er også et besøg værd. Det er ikke som i en almindelig biograf. Man sidder ved små runde borde og kan sidde og drikke kaffe mv.
Vi har mange gange siden været i Lønstrup. Det er der vi helst vil holde vores efterårs/vinter ferier. Prøv det det er vildt afslappende.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
tinalouise d. 11. september 2007

Yderligere info:
Danmark