Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Mødet med de australske dyr

Vi var på ferie i Australien i 6 uger i dec/jan 2007. Det var en meget spändende tur, som gav mange anderledes og sjove oplevelser.

Et af de helt store eventyr, var, at se rigtige krokodiller og känguruer. Casper på 5 år´s mission med turen til Australien var at: sidde i en kængurus pung samt at se krokodillerne.

Da vi har familie i Australien, så fik vi ofte nogle lidt anderledes oplevelser end som "almindelig" turist. Hver aften når solen gik ned, så kom alle de vilde kænguruer fra området til haven for at spise saftigt græs. Casper var jo lykkelig, for han havde länget ventet på at få lov til at sidde i kænguruens pung. Èen af kænguruerne kom så tæt på, at Casper kunne give den noget at spise fra hånden. Han var klar til at hoppe op i kænguruens pung, men pludselig kom et lille hoved til syne og Casper udbrød forfærdet, at der var éen som havde taget hans plads! Vi måtte forklare at det var mor-kænguruens barn, og at den havde førsteret til at sidde der....den købte han, dog med en smule skuffelse.

Senere på ferien besøgte vi en dyrepark, her fik vi mange krokodiller at se...bl.a var der éen af dem som havde samme navn som Casper. Han udbrød: "Det er klart, for det er den med de største muskler". Jeg sender billeder med fra vores tur...

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
Mia d. 14. september 2007

Yderligere info:
Australien