Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Marmaris


Min datter & Jeg var på ferie i Marmaris i Tyrkiet.
Vi var sammen af sted med min søster & hendes datter - begge piger er 11 år.
Det var en ferie der tilfældet blev Tyrkiet, det eneste sted vi kunne komme til, men ubetinget den bedste ferie, selvom vores mænd ikke kunne tage ferie, men syntes at vi skulle tage af sted alligevel for pigernes skyld.

Vi blev indlogeret på et lille privat hotel, som pigerne var lidt sure over fordi der kun var en lille pool. Vi ville da gerne havet været på et af de flotte store hoteller men ok & heldigvis for det –
Vi fandt hurtig ud af at hele personalet, passede på vores børn & deres egne, det var virkelig oprigtig & ikke noget de påtog sig.

Vi blev flere gange tilbudt figner de plukkede til os fra træerne på hotels grund, pigerne legede med genboens datter der lærte pigerne og os voksne tyrkisk, hende der ejede hotellet fortalte, at det havde været hendes barndomshjem, samt hvordan hun havde mødt hendes mand & hvordan den fik lavet det om til hotel. De ansatte kom og spurte hvorfor vores mænd ikke var med & om det var ok at de talte med os – ikke på nogen måde påtrængende.

Vi fik talte om religion, kultur, & meget mere, vi sad hver aften & talte med ejeren & personalet til langt ud på natten Og pigerne badede i poolen – de havde den næsten for dem selv, fordi den ikke var stor & tiltalende for de andre gæster.

En aften havde pigerne liget hele dagen med genboens pige og de havde rent ud & ind af pool baren, og lavet sjov med personalet, det resulteret i han smed begge pigerne i poolen på skift,de var fult påklædt, - det vakte stor jubel hos pigerne.

En anden dag var vi inde et sted for at få en sodavand, der blev spillet musik og tjenerne stod på baren og dansede, de tilbød vores piger, og en anden pige, om de ville op på baren og danse med dem – det talte de længe om selv efter vi var kommet hjem.

Sidste dag, var vi nede i den lokale kiosk, der vekslede vi vores penge & vi havde talt med han der havde den mange gange & pigerne fik tit en sodavand , han tog os med til nogle af hans vender der havde udlejning af ” faldskærm efter en båd” på stranden, vi fik alle 4 en tur i faldskærm efter speedbåd ganske gratis – sikke en oplevelse.

Tænk en rigtig god ferie man får, bare man er åben & positiv.
I bussen til lufthavnen, sad der nogle der spurte hvor længe vi havde været i Tyrkiet, da vi sagde én uge troede de ikke på os.

Mange hilsner Trine & Dorthe

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
Fru Jensen d. 25. august 2008

Yderligere info:
Tyrkiet