Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Min søns første ferie

En af mine bedste minder var da min søn var ca. et halvt år.
Vi tog med svigerfamilien på ferie i middelfart en uge og meget idyllisk.
Min svigerfamilie havde lejet en feriehus på et center hvor man kunne være sig selv hvis man ville,

1. dag skulle vi se hvad centeret havde at byde på, der var lige fra inde /ude svimmingpool til at man kunne klappe geder og får, samt man kunne gå på centerets område, langs med klitterne ved vandet .

2. dag vovede vi os lidt længere væk, da min mand og jeg aldrig havde været i middelfart før. jeg sidder i kørestol og min mand er glad for at gå langt og da centeret lå lidt udenfor middelfart fik vi med barnevogn og kørestol alligevel gået ca. 6-8 km.
min kørestol bruger strøm så vi turde ikke at vove os længere væk, da kørestolen også gerne skulle køre hjem.men vejret var fin og vi hyggede os. på vejen hjem fandt vi et område med prøvehuse og der gemt bagved lå vores drømmehus, vi kunne kun se det udefra, men vi bestemte os for at komme næste dag og få en rundvisning.

3.dag Tingene gik ikke helt som planlagt, svigerfamilien ville til fredericia og som ægte sjællændere vil man gerne nå hele den anden side af storebælt når man nu var her.
vejret var stadig rigtig godt, alle fik set det de ville, miniby, volde og gågader, vi fandt et sted hvor vi købte lidt at spise og gik tilbage til volden hvor man kunne se ud over det spejlblanke vand også næsen mod middelfart.

4. dag fik vi lokket svigerforældrene med til prøvehusene og vi fik set det hele indvendig og hvis vi blev forelsket første gang, så var vi helt bjergtaget nu. om aftenen var der livlig diskution om vores meninger og i alt dette blev der bestemt at vi skulle til givskud dyrepark, vores babydreng blev en smule skræmt, da der var dyr der kom rimelig tæt på, men sjovt var det.

5. dag var det meningen vi skulle til madsby legepark i fredericia, men om natten havde vores søn haft lidt uheld i sengetøjet og vi bestemte os for at blive på stedet og få vasket, centeret havde et vaskehus og det var ganske hyggeligt at møde andre både danske og ulændinge og sludre.

Resten af dagene gik med at sole sig og slappe af i centerets nederste etage,
I dag ca. 5 år efter bor vi i det hus vi så i middeltfart, bare lidt større da vi fik arrangeret en udvidelse, vi er glade og håber vi snart får familieforøgelse. vi har været i madsby legepark med vores dreng og det har været nogle super oplevelser vi har haft der og med tanke for at vores søn nok var for lille dengang, så nyder vi det rigtig meget nu.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
leekoh d. 12. september 2007

Yderligere info:
Danmark
Givskud Zoo
Madsby Legepark