Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Min tur til Disneyland Paris

Da jeg i 2005 blev storesøster til en lillebror og lillesøster (tvillinger) - og min mor var på hospitalet i lang tid - fordi de blev født for tidligt - syntes min mor da hun var kommet hjem, at jeg skulle have lov at være sammen med hende alene - kun mor og mig da de små var blevet et halvt år.

Hun overraskede mig med en tur til disneyland Paris. Det var den bedste tur i hele mit liv (indtil videre ihvertfald).

Vi boede på et sjovt hotel der hed Cheyenne - og det var bygget op som en sjov western landsby. Om morgenen når vi spiste morgenmad, så var der figurer som Mickey Mouse - Pluto og fedtmule og af og til Minnie Mouse - som kom og hilste på.... det var rigtigt sjovt.

Vi var afsted i 3 dage - og det bedste ved det hele var, at have min mor helt for sig selv. Der var så mange oplevelser - så vi faldt rigtigt tidligt i søvn om aftenen !

Der var de flotteste optog med alle disney figurerne - prinsesserne o.s.v. - Alle figurerne gik ligeledes rundt i parken - og der kunne man hilse på dem - og få deres autografer - i en fin lille bog - som min mor havde købt til mig. Det var rigtigt sjovt at hilse på dem alle sammen. De sjoveste var Lilo og Stitch.

Og så var der alle tingene man kunne prøve - det var så sjovt - og rigtigt stort og flot det hele. Jeg turde endda at prøve det uhyggelige hus.

Og så var der alle butikkerne - det var vidunderligt. Der var disney ting alle vegne - og vi shoppede bare løs....... jeg havde næsten en legeting med hjem hver dag efter besøget i parkerne. Den bedste ting var dog at jeg fik Ariels brudekjole En stor flot hvid kjole - som jeg så næsten havde på resten af ferien - også på vej hjem i flyet.

Der er så mange oplevelser i Disney Land - at de 3 dage næsten ikke var nok. Og havde vi råd igen - så tog vi afsted lige med det samme. Men desværre er det lige dyrt nok for min mor og far. Måske engang når de små er blevet større og selv kan komme med.

Det var en uforglemmelig ferie, men det bedste var at jeg havde min mor helt for mig selv i 4 dage - og vi bare gjorde lige hvad JEG havde lyst til.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
richter-hansen d. 11. september 2007

Yderligere info:
Frankrig