Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Mini-cruise med DFDS

Jeg var med min mor og to storebroder på vej ind til København, fordi vi skulle med et mini cruise.

Da vi gik ombord på det mødtes vi med en af mine storebrors venner. Da vi var ombord på det store skib så vi os omkring , det var meget stort med jeg tror nok tre dæk, var der nå men vi gik ud på dækket og min storebror Rasmus og jeg skyndte os ned til svømmebassinet. Vandet var varmt lige til at hoppe i, men øv vi havde ikke badetøj med :(.

Nå men vi gik som sagt lidt rundt ude på dækket, vi gik hen til rælingen og lod som om vi var med i filmen Titanic, nu var klokken blevet mange og vi skulle have mad, vi gik ind på sådan et reception og man kunne tage alt det man ville have at spise der var sådan et til børn hvor man kunne tage og et til voksne. Maden smagte godt og der var også dessert.

Da vi var færdige med at spise, gik vi rundt og så lidt mere. Skibet skulle til at sejle i land, det har ellers været en god tur, vi sagde farvel til min storbrors venner. Vi havde besluttet at tage hen og se den lille havfrue, det gjorde vi så, vi gik hele vejen derhen, det var en hård og lang tur. Da vi var kommet derhen var der en masse mennesker der tog billeder.

Vi gik hen til hovedbanen og tog på mcdonalds og fik noget at spise. Vi var lidt sent på den så vi var ved ikke at nå toget til Lolland. Turen hjem var hård og streng, men nu var vi hjemme. Dejligt......

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
putte d. 16. september 2007

Yderligere info:
Danmark