Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Miniferie

vi skulle på ferie i billund. vi bor i aalborg, sådet var en lang kørertur inden vi endelig nåede til billund. da vi stod på campingpladsen fnder vi ud af at vores teltstænger lå hjemme i aalborg så vi måtte kører til vejle i bilka og købe et nyt telt. da vi sætter det nye telt op går det i stykker, men vi får det dat op. da vi skal spise vores aftensmad ser vi at vi mangler en stol den har vi også glemt hjemme i aalborg så vi må sidde på et tæppe. næste dagkommer min datter på 16 ogsiger at hendes luftmadras er utæt så vi må endnu engang finde en bilka denne gang kører vi til kolding.derkan viselvfølgelig ikke finde andre madrasser en en stor dobbelt en så den ender vi med at købe. da vi kommer tilbage til campingpladsen finder vi ud af at den ikke kan være i pigernes lille telt så vi må sætte den op i vores telt såvi må sove i opholdsrummet og det visersig selvfølgelig at det er utæt så vi vågner næste dag og er driv våde.
men vi syntes at vi havde en god tur. vi kom i legoland og der fik vi en rigtig god behandling. vi har nemlig en dreng som er infantil autist og legoland har jo en vis hensyn ordning som viste sig at virke til et 13 tal på den gamle trettenskala.
jeg kunne godt tænke mig at få en mineferie med min familie da det er hådrt i det daglige at ha en dreng der er autist og jeg vil også gerne vise min familie at man godt kan kommepå ferie uden at det går op i hat og briller.
med venlig hilsen
joan simonsen

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
patrik2001 d. 11. september 2007

Yderligere info:
Danmark
Legoland