Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Nytår med forhindringer

Vi er campister med egen campingvogn. Men engang imellem drager vi med fly ned til varmen, for at slappe af fra julestress.

Vores børn var denne gang 9 og 13 år. Vi kan varmt anbefale at fejre jul / nytår på Gran canaria.
Det var 3 gang vi holdt jul på Gran Canaria og det er ikke sidste gang vi gør dette. Vi har mange gode og sjove oplevelser fra denne ferie. Men den vi nok mest vil huske, udover at bade i havet d. 24/12 er vores nytårsaften.

Efter at have været på udflugt med den lokale bus til Vecindario kom vi hjem til vores bungalow godt trætte og støvede. Men ak der var ikke noget strøm, vores vandvarmer var i stykker og køleskabet slukket. Fik fat i rengøringsdame som hentede en altmuligmand som løste problemet – troede vi. Nu gik turen til receptionen, altmuligmanden var gået - det var jo nytårsaften.

Problemet blev nødtørftigt løst ved at vandvarmeren blev slået fra, så vi ikke kunne få varmt vand. Vi fik tilbud om at flytte til en anden bungalow. Men pakke sammen og flytte med 2 børn og så nytårsaften det orkede vi ikke. Derfor fik vi nøglen til en anden bungalow, hvor vi kunne få et bad. Den næste ” ulykke ” var at vores rejer måtte smides ud da de var fordærvede, advocadoen var hård, bøffen var ikke en bøf. Men vi holdte modet oppe og grinte af det.

Vi var glade for at vi havde aftalt at lave pakkeleg, med gaver vi havde købt hernede. D. 1 januar kl. 8.30 stod altmuligmanden udenfor og spurgte om vi sov, da han kom for at reparere vandvarmeren. Vi fik den lavet og havde ikke flere problemer med denne udover at vi måtte smide nogle madvarer ud. Det må man kalde service fra hotellets side.

Vi boede på Vista Golf i Maspalomas, som vi synes er meget centralt beliggende. Man kan gå til mange ting. Vi fik gået i den udtørrede kunstigt anlagte kanal, gået fra Playa de Ingles til Maspalomas fyr i vandkanten. Inden denne tur spiste vi Brunch i Sahara Playa tæt på stranden i Playa de Ingles. Man kan gå dertil på ca. 30 min eller tage en taxa for under 3 euro.

De dage vi gjorde dette sprang vi frokosten over. Brunch her kostede kun 4,90 euro børn under 10 år halv pris. Det skal siges at det var fra Buffet og vi kunne sidder der i ubegrænset tid.

Vi oplevede også bølger der var 2 meter høje den ene dag vi var ude og bad ved maspalomas. Her fik vi et lille indblik i naturens kræfter, prøved at blive væltet omkuld af bølgerne på lavt vand. Vores tanker gik her tilbage til ofrene for tsunamien i Thailand. Disse bølger var ikke noget i forhold til hvad der skete i Thailand dengang, men vi fik havets kræfter at mærke.

Hilsen Campisterne

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
campisterne d. 17. september 2007

Yderligere info:
Spanien
Gran Canaria