Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Nytårsferie

Sidste år d. 30. dec. pakkede vi hele familien i bilen, og drog afsted fra Vesthimmerland til sønderjylland. Familien består af far, mor, to drenge på nu 7 3/4 år og storebror på nu 16 år.
Målet var Gråsten, som vi nåede ved aftenstid, så det var lidt svært at finde sommerhuset i vintermørket. Til gengæld blev vi glædeligt overrasket da vi kom indenfor.
Sommerhuset var et nybygget hus på ca.100 kvm. i to plan, så der var rigeligt plads til alle. Der var store lyse værelser, en dejlig stue, med tv, et dejligt og funktionelt køkken med meget plads.
Drengene var hurtige til at indtage og fordele sig på værelserne. Vi fik et soveværelse helt for os selv.

Det bedste ved sommerhuset, var den tilhørende svømmehal, som selvfølgelig var til fri afbenyttelse. Drengene var straks klar til at bade.

Dagen efter, altså nytårsaftensdag, fik vi besøg af nogle venner fra Sjælland. De ville fejre nytåret sammen med os. Så vi hjalp hinanden med madlavning og med at pynte op til en festlig aften/nat. Alle drengene, store og små, nåede også lige en tur i svømmehallen.

De efterfølgende dage tilbragte vi mere eller mindre i svømmehallen.
Der var rigtig koldt i vejret, så det blev ikke til så mange udflugter i lokalområdet. og det er ikke alle attraktioner, som har åbent på den tid af året. Men så var det jo heldigt at vi havde et slot lige på den anden side af vejen. Det syntes jeg i hvert fald var attraktivt.

Efter en uge i det dejlige sommerhus, den hyggelige by Gråsten og de mange timer i vandet, måtte vi vende hjemad igen.
Vi havde dog lidt problemer med at have det hele i bilen, for vi havde jo lige været en tur i Tyskland og provianteret.
Alle var enige om at det var en rigtig afslappende ferie. Nok mest fordi vi ikke havde travlt med alle de sædvanlige julebesøg. Det er helt sikkert en ferie vi gerne vil gentage.Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
Kirchhoff d. 17. september 2008

Yderligere info:
Danmark
Jylland