Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

På eventyr i Astrid Lindgrens Verden

Vi var på en fin tur til Sverige i uge 30. Vi havde lejet en hytte og boede derfor ikke lige ved siden af Astrid Lindgrens Verden, men en halv times kørsel derfra i dejlige rolige omgivelser med egern i træerne, får omkring os, og små søer sø hvor der var mulighed for at fiske og bade.

Vi valgte at købe en to-dages billet til Astrid Lindgrens verden, og det viste sig at være en god beslutning. (Billetterne kan købes på deres hjemmeside så man undgår kø ved kassen. )Der var rigtig mange dygtig skuespillere der lavede halløj og overalt var det som om man befandt sig midt i de kendte historier om Emil, Karlson og Pippi. Der var sang og musik / teater af høj kvalitet og vores datter på 4,5 var helt opslugt.( Vi havde i forvejen købt en cd med musikstykkerne og læst historierne, så hun var godt forberedt), og selv om det var uge 30 var der ikke kæmpe køer som man ofte oplever her.
Der var tid til at Pippi kunne give børnene et kram og personalet var søde og imødekommende overalt. Priserne i kioskerne/ restauranterne var som i forlystelsesparker i Danmark
Er man til teater og musik så det helt sikkert et besøg værd.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
ravnemor d. 01. august 2008

Yderligere info:
Sverige
Skåne
Astrid Lindgrens Verden