Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Skiferie med vores børn.

I uge 3 2010 tog vi på skiferie for 3. gang med vores to børn, Oliver på 6 og Andreas på 2. Vi skulle for første gang til Lindvallen i Sverige, hvor vi de to første gange havde været på Hafjell i Norge. Lindvallen valgte vi da vi havde hørt at det er et helt perfekt område for børn, og vi blev ikke skuffet. Vi havde igen i år bestemt at Oliver skulle på skiskole, men denne gang blev det om eftermiddagen, da han ikke er særlig god til at vågne, og være klar. men også fordi, der ikke er så koldt over middag som om formiddagen.

De to forrige gange havde Oliver ikke fået så meget ud af skiskolen, faktisk kunne han næsten ikke engang stå helt stille på skiene uden at falde, så vi håbede at det denne gang ville gå bedre. Første dag vi mødte op på skiskolen var der et virvar af små og store på ski, man alt fungerede helt perfekt. De blev delt op i små hold med 5-6 børn på hver og så blev de ellers kastet ud i det. Det første den svenske instruktør Viktor gjorde var at sætte dem på en tallerkenlift og til vores store overraskelse blev Oliver stående på sine ben. Efter 3 eftermiddage af 90 min, kunne Oliver, ikke bare stå på sine ski men også svinge og bremse, så vi var naturligt nok helt oppe at kører. Han og ikke mindst hans forældre nød de sidste par dage at vi kunne køre sammen, det var stort. Stort kompliment til Viktor og ikke mindst til alle dem der stod ved de forskellige lifte og hjalp både børn og voksne med at komme på diverse lifte.

Den mindste havde da også ski på, på 67 cm. Vi skiftes til at kører lidt med ham mellem vores ben, og han synes det var vildt sjovt og kunne slet ikke få fart nok på.

Vi kunne selvfølgelig ikke have ham med i liftene, men der var to små transportbånd til fri afbenyttelse som vi bare kunne stå på, og så blive kørt stille og roligt, et stykke op af børnebakken. FEDT. Faktisk lykkedes det Andreas at stikke af fra os, på et sådan transportbånd et par gange, til stor fornøjelse for andre forældre HERLIGT.

Vi kan varmt anbefale Lindvallen til småbørnsfamilier, da man bor tæt på pisterne og liftene. Der er kommet et nyt badeland hvis man er til sådan noget. Der er Mc Donalds med fordelagtige priser og så ligger der et ICA lige derved også. PERFEKT.

Når alt det er sagt, vil vi sige at der desværre ikke er de store udfordringer til let øvede skiløbere. Pisterne er nogenlunde ens, har sammen længde og brede, og er temmelig stejle til nybegyndere. Men selvfølgelig ligger der to andre fjeld ca 15 km fra Lindvallen som skulle være mere udfordrende og varieret end her, så det må vi prøve næste år. DEJLIG FERIE.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
oliver 4år d. 09. februar 2010

Yderligere info:
Sverige