Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Tour de Kreta 2008....


12. juni gik turen til Kreta, det var med sommerfugle i maven og forventningerne var høje, så det var fantastisk da vi landede med metroen i Kastrup lufthavn og vi kiggede efter gaten! Der stod en mor og dreng på ca. samme alder som min dreng (10 år) som også skulle ud og flyve, og sjovt nok skulle de også til Kreta og med samme fly, så de to drenge førte an og viste vej - Vi fik tjekket ind og nu kunne vi bare vente på, at flyveren blev klar og børnemenuen blev serveret! :0)


Flyveturen kunne kun gå for langsom, der var desværre lige lidt for mange grædende babyer med, jeg havde taget en bærbar dvd med så knejten kunne tænke på noget andet, men vi holdt ud og da vi stod på Kretas landjord igen, så følte vi os jo bare HJEMME!

Vi skulle bo i samme område som 2007, og bussen kørte til vores hotel, vi ankom midt på eftermiddagen og det var jo SKØNT, for så kunne vi jo nyde POOLEN så snart vi ankom til hotellet. SJOVT NOK skulle drengen og moderen også bo på samme hotel og JA naboer blev vi også med dem. Så drengene fik MASSER af tid til LEG og HYGGE i poolen, de spillede MASSER af basketball og så kunne MØDRENE bare HYGGE, snakke og drikke masser af FRAPPE (græsk kaffe)! Vi tog løbende ud og spiste med dem, og da hun kendte flere gode steder, da hun havde boet på Kreta, ja så gav det jo nogen gode oplevelser som vi ikke havde fået hvis ikke hun havde været med € TAK €

Vi boede på et skønt lejlighedshotel med pool og taverna og området kendte vi. Min veninde boede på Kreta, så hun kom og planen var, at vi skulle ud og DYKKE! Det var vi sidste år, og glædede os til at gense hende og NYDE dykkerturen.
Desværre var båden solgt og de var ved at få bygget en ny, så i den tid havde de kun en lille dykkerbåd kun med plads til max 8. Derfor miåtte vi lave andre planer, og da der var flere ture arangeret så tog vi på dem. Rigtig hyggelige togture der gik op i bjergene, hvor man kunne smage på kretensk vin og specielle retter. Vi nød atmosfærden i Kretas små gader i Chania og så gik dagene med at bade, fange sjove og store krabber og fisk, solede, badede og slappede af.......

n b
Sådan 1 uge går ufattelig hurtigt, så vi satser helt sikkkert på at rejse til KRETA igen et år, og så kan det anbefales, at prøve at rejse alene med sit barn når det er større og de er klar til selv at kunne sidde i flyveren og holde til en længere rejse. Vi så INGEN fjernsyn og der var INGEN spil. Vi havde en bærbar dvd til lidt afslapning og til at fordøje indtrykkene fra dagen, men ellers nød vi bare omgivelserne, gik ud og spiste om afteneen på de små tavernaer rundt omkring og vores nabomor kendte Kreta + at min veninde har boet der flere år om sommeren som dykkerinstruktør, så hun ved hvor tingene sker.

Vi håber, at kunne komme tilbage og få en ordentlig en på opleveren igen og næste gang gerne under vandet :)

€Grækerene er bare enormt gæstfrie og vi kommer meget gerne igen €

MANGE Ferie hilsner

Lene og Andreas

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
Hantaro08 d. 02. september 2008

Yderligere info:
Grækenland
Kreta