Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Turen var nu go alligevel


Vi skulle på ferie i år med mor og far, vi skulle ha været i legoland og bo som min bror og jeg havde set frem til!
MEN... mor og fars bil gik i stykker og det kostede mange penge for at få den lavet og måske blev den slet ikke lavet i ferien..
Men det gjorde den ...og vi skulle simpelhen en tur på ferie :o) Vi skulle en tur til grænsen og skulle overnatte i en hytte, det var ikke den ferie vi havde håbet på, men vi skulle på ferie.. ;o)
Hytten var lille og vi var 3 børn og 2 voksen der skulle bo der, det var ingen værelser så vi skulle allesammen sove sammen.. Det var hyggeligt..
Samme dag tog vi til Møgeltønder og så prins Joakims slot.. det var flot og stort, vi så også de fine gamle huse.. OM AFTEN TOG VI PÅ RESTURENTE OG FIK PIZZA ummmmm
Dagen efter tog vi over grænsen (til Tyskland) og spiste morgenmad på en restplads.. DET VAR BARE SÅ HYGGELIGT! Det var sjovt, for wupti så var vi i Tyskland og vupti så var vi i Danmark der var kun den forskel at pælene i siden af vejen var sorte og hvide. så hvergang vi skulle over grænsen tællede vi ned vra 10 og TYSKLAND eller DANMARK.. det var bare sjovt- men min lillebror kunne godt blive lidt forvirret, men han er jo heller ikke så gammel..
Vi fik lidt penge og så kunne vi helt selv bestemme hvilke slik vi ville købe, inde i den store Tyske butik... og som overraskelse havde mor og far sagt at vi måtte vælge en lille ting vi kunne lege med i bilen på vej hjem.. Jeg fik en en anders and bog og såda´n en sjov hat jeg har ønsket mig i lang tid.. Min lillebror købte lego..
Så skulle vi hjem og som på vejen ned så hyggede vi og holdt ind for at spise og hygge.. lillesøster skulle jo også luftes, hun kunne godt blive lidt sur, over at skulle sidde så længe, men vi var søde til at lege med hende..
Vores tur var lang, kort ikke store legepladser og parker.. men vi var sammen og vi kom afsted alligevel og turen var faktisk rigtig go. :o)
Hilsen Brødrene Nielsen... & lillesøster

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
Højvang d. 25. august 2008

Yderligere info:
Danmark
Tyskland