Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Vildmarksferie

Sidste år tog hele min familie på ferie i sverige. Vi er 5 børn og mor og far.

Vi skulle overnatte ude i det fri, sove i telte, lave mad over bål, fange fisk og sejle i kano.

Det var lidt svært at finde nogle gode bopladser, men vi fandt et godt sted nede ved en sø. Det var lidt uhyggeligt om aftenen, der var helt stille, ingen larm fra biler, eller noget som helst. Min ene søster troede hun så en bjørn, og alle vi børn, løb ind i teltene. Det viste sig senere at være et væltet træ, så det var ikke spor farligt.

Næste dag sejlede vi langt op af en elv, det var rigtigt spændende, min mor var lidt oprørt, der var lidt (meget lidt) bølger, og hun var så bange for vi skulle kæntre. Men det gik supergodt, alle mand kom godt hjem igen.

Den næste dag var nok en af de største oplevelser jeg har haft, vi besøgte en gammel malmmine. Det var en regnfuld dag med mild temperatur, og vi blev påklædt varmt tøj, hjelme og lommelygter, og så gik det nedaf i minen. Vi gik ca. 200 m ned og 200 m indaf, og så var vi inde midt i minen. Herinde var der koldt, ca. nul grader, vi gik rundt i de forskellige gange, og på et tidspunkt, slukkede vi lommelygterne. Der var kuldsort, totalt stilhed, og vi sad der 2oo m nede og inde fuldstændigt afskåret fra verden ovenover os. Det var en megastor oplevelse, som jeg gerne vil anbefale Jer at prøve.

Følgende dage gik med fiskefangeri, kanoture og rideture, så det var en superferie, vi var sammen som familie, og vi havde slet ikke brug for dagligdagens jag og teknologi, nå jaaaa lige bortset for Mc Donald et par gange.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
THEA SMALBRO d. 04. februar 2008

Yderligere info:
Sverige