Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

Vores første badeferieNu var det snart efterårsferie. Mor og far havde fortalt, at vi skulle i Lalandia, et badeland, i efterårsferien. Vi vidste ikke rigtigt, hvad det var. Mor og far de glædede sig meget, så vi var spændte. Storesøster skulle også med.
Endelig kom dagen, hvor vi skulle af sted. Vi skulle køre langt i bil og vi faldt begge i søvn. Da vi vågnede i bilen sagde mor, at nu var vi der snart og vi kiggede ud ad vinduet for at få øje på dette badeland.

Efter vi havde hentet vores nøgler inde i et kontor skulle vi ind i bilen igen. Vi skulle køre ned til vores hytte. Vi pakkede vores ting ud og vi var ved at sprænge af spænding efter at se det her Lalandia. Endelig kom far og sagde, at nu skulle vi have overtøj på og op og se Lalandia. Vi sad i klapvognen. Hold da op, hvor var der mange små huse, og der boede nogle i næsten dem alle sammen. Vi kom forbi en græsplæne med hegn for. Der var nogle små geder, de var rigtig søde. Vi fik lov til at komme ind til dem og klappe dem. Der var så mange af de små geder, det var de sødeste.
Så kom vi ind i ”centeret”, som mor og far kaldte det. Der var en ”Postmand Per Bil” og han havde også sin kat Emil med. Der var mange mennesker der. Der var nok andre end os, der havde ferie. Mor sagde, at nu skulle vi i legeland. Hold da helt op….et stort legeland. Der var nogle kæmpe legetårne og det hele var lavet af puder. Vi slog os slet ikke, når vi faldt. Vi fik lokket mor med op i legetårnet for nogle steder var det lidt svært at komme op. Da vi var kommet helt op i toppen af legetårnet var der en kæmpe stor rutsjebane. Vi kan godt fortælle jer, at det kildede i maven, når man rutsjede ned ad den. I legelandet var der også kæmpe store Legoklodser. De var meget større, end dem vi har derhjemme. Vi kunne bygge et hus, hvor vi selv kunne komme i. Josefine fik øje på en masse bolde og kaldte på Mathilde. Kom vi skal derind. Vi fik lokket far med ind i boldhulen. Her kunne vi klatre oven på far, mens han lå i boldene og når vi faldt af var det ligesom at falde i puder.
Mor og far gad ikke at lave aftensmad sagde de. De holdt ferie. Men ved I hvad, det er så smart, at man kan købe pizza med hjem til hytten. Så det gjorde vi. Efter maden var det ved at være sengetid, men det havde også været en lang dag.

Næste dag skulle vi i badelandet. Vi pakkede vores badetøj og badekåber i hytten og hoppede i klapvognen og tog til badelandet.
Vi skulle bades inden vi kom ind i badelandet. Der var sådan nogle smarte biler, som man kunne bade i. Det var rigtig sjovt.
Inde i badelandet var der et stort bassin lige da vi kom ind. Der var en rutsjebane, den var bare sjov. Far kom og sagde, at vi skulle gå ovenpå. Og ved I hvad, der var mange bassiner. Specielt var der et bassin for børn. Der var 2 rutsjebaner og en sjov paddehat, hvor der kom vand ud af. Vi rutsjede meget på rutsjebanen. Det var bare så sjovt. Der var mange børn, og alle havde det bare rigtig sjovt.
Vi spiste også i badelandet.

Om aftenen gik vi på restaurant. Der var nogle søde tjenere. De gav os farver og tegnekort, så vi kunne sidde og farve. Efter maden gik vi over i baren, hvor der var underholdning. Der var en klovn, der lavede så mange kunster og vi grinede meget af ham. Efter underholdningen var der børnediskotek. Man kunne danse og købe børnedrinks i baren med både stjerne og figurer i. De lignede meget de drinks, som de voksne drikker. Til sidst var vi så trætte, at vi måtte gå hjem til hytten og sove.
Efter 3 dage i Lalandia, hvor vi havde leget og badet skulle vi hjem igen. Det var lidt trist, for der var jo bare så sjovt at være der. Mor og far har lovet, at vi nok skal prøve at komme i badeland igen en anden gang. Og vi har sagt, at der skal også være et legeland.
Godt på plads i bilen var det svært at holde øjnene åbne. Så vi blinkede en gang og så sov vi. Mor og far gav hinanden et kys og de sagde i munden på hinanden:”Tak for en dejlig ferie”.

Josefine og Mathilde Hallgren, 2 år.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
Hallgren d. 15. september 2007

Yderligere info:
Danmark