Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Vis alle ferieberetninger    Seneste anmeldelser    Seneste anmeldelser overnatning    Tast selv tips/forslag

camping i det grønne

Vi befinder os på et af landets dejlige campingpladser i vores dejlige telt.

Familien består af to piger på henholsvis 3½ år og en der lige er blevet 1 år.Klapvognen bliver fundet frem og vi bevæger os ned mod stranden.Men hvad skal man dog bruge en klapvogn til når man er 1 år og kan gå i den skønne danske natur.

Regntøjet og gummistøvlerne er på.Det tager tid ja for os alle for hov hvad er nu det?En regnorm???Wow den bevæger sig...Og der SE en sommerfugl og sikke en flot sten.Ja selvom der ikke er langt til vandet så tager det LANG tid at komme derned.Godt vi har hele dagen.

Langt om længe når vi stranden. Men vi skal ikke se så langt et stykke af stranden for den midste sætter sig med det samme i et lille vandhul og så er hun godt underholdt i et stykke tid.Den store graver ved siden af og begynder at bygge sandslot til prinsesserne.Hundene løber omkring os til stor begejstring for begge unger.Regnvejret kommer men det gør jo ikke noget for som den store siger"godt vi tog regntøj på hva" -hmm ja børnene gjorde.

Efter en god tid dernede skal turen gå hjem ad mod teltetl. Denne gang noget hurtigere.To børn i en klapvogn - den ene sovende.Sikke en dejlig sommeroplevelse i vores dejlige Danmark, hvor man ikke behøver at bruge en masse penge på dyre forlystelsesparker eller ligende og ingen lang transporttid.

Informationer

 

Denne ferieberetning er skrevet af:
rinchen d. 26. august 2008

Yderligere info:
Danmark