Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Bliv medlem    Debatforum    Nyttige links    Sitemap    Annoncering

Boligbytte København - Bornholm/Skagen e.l.


SidselL  (1 indlæg) 29. maj 2007 kl. 10:27
Boligbytte København - Bornholm/Skagen e.l.
Vi er to voksne og to piger på 3 og 6 år, som gerne vil bytte bolig i uge 30 og 31. Jeg er præst og min kæreste er civilingeniør.

Vi har en dejlig stor 3-værelses lejlighed i Hellerup, tæt på lille naturpark med sø og offentlige transportmidler. Ca. 10-15 min. i bus til Københavns centrum og få min. på cykel til Danmarks Akvarium. Ca. 50 meter ad sti langs huset til god legeplads. Tæt på Hellerup Strand og Charlottenlund Fort.

Vi vil gerne holde ferie i den naturskønne del af Danmark (eller i Sverige/Norge) - vi overvejer Bornholm eller Skagen, men andre forslag er også velkomne. Meget gerne på landet. Vi vil gerne passe dyr for jer, hvis I er interesserede - uanset om det er heste (har selv haft), kat eller noget mere eksotisk.

Fakta om lejligheden: 94 m2 på 3. sal (øverste etage) med 2 store lukkede altaner. 2 børneværelser - det ene i forlængelse af stuen - med masser af legetøj og himmelsenge (voksenlængde). Soveværelse med dobbeltseng (elevation). Dagligstue med fjernsyn, video, dvd og dobbelt sovesofa. Køkken med komfur, køleskab, fryser og mikrobølgeovn. Badeværelse med bruser og stor vaskebalje. Billigt vaskeri i ejendommen. Billig fastnettelefon og gratis internet. Søde og venlige naboer (pensionister og børnefamilier). 20 meter til Netto, men selve opgangen fører ned til grønt område, så der er "trafiksikkert" for børn. Gode parkeringsmuligheder.

Vi har to kaniner på altanen, som I meget gerne må passe, hvis I vil - ellers sætter jeg dem i "pleje".

Bil kan indgå i byttet. Desuden har jeg cykel med barnestol og cykelanhænger til 2 mindre børn.

Med venlig hilsen Sidsel J. Lyster, tlf. 33 79 75 88/ arbejde: 45 88 20 18/ mobil 22 34 22 89


Rettet den 29-05-2007.

Svar - citer og svar

marianne bidstrup  (Gæst) 27. juli 2008 kl. 13:08
Sv: Boligbytte København - Bornholm/Skagen e.l.
Boligbytte er en god ide.
Vi har en lejlighed på Christianshavn, som ligger centralt og i gåafstand til centrum, bryggen, holmen etc. vi bytter gerne til enlejlighed eller hus i Danmark eller udlandet. Vi er to personer.
marianne bidstrup
tlf 86613020

Svar - citer og svar

Line  (Gæst) 01. januar 2009 kl. 23:52
Sv: Boligbytte København - Bornholm/Skagen e.l.
Hej

For et par år siden byttede vi vores lejlighed på amager med en familie på skagen i to uger. Det var en kæmpe succes for alle parter.

Jeg kontaktede Skagen Onsdag og satte en annonce i avisen ( lokal avisen ) og således kom jeg i kontakt med en del skawboer... :o)

Svar - citer og svar

LelryPeatte  (Gæst) 14. august 2009 kl. 10:55
trend micro free scan

Svar - citer og svar