Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Bliv medlem    Debatforum    Nyttige links    Sitemap    Annoncering

Cykelferie


Nønne Lønne Votborg  (Gæst) 30. juni 2010 kl. 12:39
Cykelferie
Kommentarer til artiklen: http://www.sjovforbornpaaferie.dk/ferieartikler/cykelferie.asp?ID=61

Herlig bognyhed til friluftsfolket: Din Campingbog!

Mange børnefamilier holder af camping med telt og for alle dem er der nu en spændende bog der hjælper godt på vej så I får en dejlig tur. Fokus er teltturen hvor I sover under stjernerne og griller mad under åben ild! Bogen kommer vidt omkring: udstyr til turen, at slå lejr, mad i lejrkøkkenet og en hel masse mere. I alt er bogen på små 200 sider og krydret med gode billeder.

Her er tale om en fin og enkel håndbog, der gør det let og overskueligt at få styr på de ting, der er væsentlige når det gælder teltturen.
Vi kan aldrig få for mange gode råd, så Din Campingbog vil være en god hjælp for rigtig mange der pusler med idéen om telttur når de har fri eller trænger til lidt mere overblik over mulighederne i dag.

Børnenes campingudstyr bliver også gennemgået ligesom der er en række tips til hvad I sammen kan lave, når I er på telttur.

Alt i alt en fin og anvendelig bog fra Nyt Nordisk Arnold Busck. Bogen udkom 15/3 2010. Den er selvfølgelig super til cykelcamping med telt men også kanotur, vandretur m.m. Der er heller intet i vejen for I kan bruge den med afsæt i bil, men her handler det jo om cykelferien hvor jeg varmt vil anbefale bogen!

God fornøjelse.

Svar - citer og svar

nadja72  (3 indlæg) 24. september 2010 kl. 11:46
Sv: Cykelferie
Tak for tippet :-)

I vores familie er vi også store tilhængere af cykelferie. Med 4 unger, der hurtigt vokser fra deres cykler, kan det dog hurtigt blive en bekostelig affære.

Er dog lykkedes mig at finde en online butik, som sælges superfede børnecykler til gode priser - OG lige nu holder de lagersalg med op til 30% rabat.

Hvis der er andre, der er nysgerrige efter at prøve en sjov og anderledes familieferie på 2 hjul, så vil jeg da lige give tippet videre.

Find lagersalget her: http://www.only4kids.dk/shop/mega-lagersalg-258c1.html

I
øvrigt kan Bornholm anbefales til cykelferier :-)

Kh,
Nadja

Svar - citer og svar