Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Bliv medlem    Debatforum    Nyttige links    Sitemap    Annoncering

Familiekursus på højskole?


ER  (1 indlæg) 22. april 2013 kl. 09:32
Familiekursus på højskole?
I Gjerrild kan man komme på familiekursus på højskolen. Gjerrild ligger naturskønt på Djursland med fantastiske strande på to sider og bøgeskove resten af vejen.

Indholdet i kurset er naturen og kulturen. Det samlede tema er simpel living.

Man kan vælge formiddagsaktiviteter med akvarel/akrylmaling, pileflet eller smykker i ben, horn eller rav. Man kan prøve det hele, eller kun arbejde med en ting.

Om eftermiddagene er der friluftsoplevelser. Her vælger man mellem kajak, sjov i skoven eller smag på stranden. Her vælger man også selv om man har lyst til at holde sig til en ting eller prøve det hele.

Så er der alt det der også hører til på et højskolekursus: morgensamlinger, yoga, super lækker mad (buffet), folkedans, aftensejlads, hygge, bål, diskussioner mm.

Højskolen holder til på byens friskole, så man kan sove i et lokale på skolen, i eget telt/campingvogn, eller i shelter. Hvis man vil have mere komfort, kan man også sove på byens vandrerhjem eller kro.

Kurset varer fra lørdag til onsdag i uge 28, så det er oplagt at kombinere det med et par dages ophold til at nyde naturen eller nogle af de mange gode attraktioner, der er på Djursland.

Se mere på Højskolen i Gjerrilds hjemmeside: http://www.sommerhoejskole.dk>

Svar - citer og svar