Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Bliv medlem    Debatforum    Nyttige links    Sitemap    Annoncering

Playitas


Anne  (Gæst) 11. februar 2010 kl. 23:31
Playitas
Kommentarer til artiklen: http://www.sjovforbornpaaferie.dk/ferieartikler/playitas.asp?ID=83

Vi har lige været på vinterferie på Playitas for 2. gang, og kom selvfølgelig tilbage fordi det er FANtastisk!! Som skrevet er der masser af mulighed for motion, men så sandelig også for afslapning. Vi havde begge gange villa (og ikke hotellejlighed) med egen opvarmet pool, så vi kom ikke meget afsted for ungerne (sidste år 6 og 9 år) trillede i poolen lige så snart de slog øjnene op, mens mor og far kunne nyde at vågne langsomt og vi kunne holde øje med børnene mens vi dækkede bord til morgenmad ved poolkanten. Vores yngste øvede sig i at dykke og har lært sig selv at svømme i pølen som er 1,20 dyb og lige så stor som vores stue derhjemme! skøn afslapning og små ture ned til mini golf og et par gange de store pools (men de er koldere end den "private" om vinteren) afløste hinanden og man føler bare at 1 uge er ALT for lidt. Det kan anbefales allerede den første dag at tage den nærmeste større by Gran Tarajal og købe ind til ugen (medmindre man har helpension) for hotellets supermarked har pap-mad, og deres restauranter er ikke noget at prale af selvom buffet restauranten faktisk er OK, så er det meget hvidt brød, hvid ris og pasta der præger billedet - hvorimod supermarkederne i byen har lækkert kød, fisk og grøntsager og godt brød. Børne pasningen er ikke på dansk, så ville vores unger ikke, men der er nogle OK børne guider som kan tale engelsk og nogle kan også svensk - de laver lidt underholdning som fx aften børne disko (hvor ungerne var omkring 5 år!) og børnebingo ved poolkanten, hvis man er til den slags.

Svar - citer og svar

Anne  (Gæst) 11. februar 2010 kl. 23:34
Sv: Playitas
Ups og glemte at fortælle at børnene begge år har taget udflugten til "dyre-mekkaet" OASIS PARK og det er bestemt et besøg værd - der er shows med krybdyr, papegøjeshow, søløveshow og rovfugle show, og masser af dyr at se på og røre ved, og man har fornemmelsen af at de faktisk behandler dyrene godt og giver dem så naturlige omgivelser som muligt + at der er FLOT med mange kaktusser i alle former og farver!

Svar - citer og svar

Louise Holmquist  (Gæst) 12. februar 2010 kl. 15:54
Sv: Playitas
Hej..

Jeg er meget interesseret i at høre lidt om priser på de forskellige aktiviteter for det syntes jeg ikke fremgår særlig tydeligt nogle steder.

Kan i hjælpe med det eller et link :o)

Mange tak..

Hilsner Louise

Svar - citer og svar

Charlotte  (Gæst) 21. februar 2010 kl. 07:50
Sv: Playitas
Jeg har lige et spørgsmål som jeg håber at få svar på. Jeg ringede til Apollo for at spørge hvor varm (fælles) poolen var, når der står at den er opvarmet. De sagde at den var opvarmet til 21 grader, det syntes jeg lyder meget koldt, når jeg tænker på at en almindelig svømmehal er på 28 grader. Syntes i det var koldt? Vi tænker at tage afsted i maj, men eftersom vores børn er vandhunde, ved jeg godt at det er ved poolen, vi kommer til at opholde os den største del af ferien.

Mvh Charlotte

Svar - citer og svar