Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Bliv medlem    Debatforum    Nyttige links    Sitemap    Annoncering

Rolig camping plads


Pauline  (1 indlæg) 12. juli 2011 kl. 15:38
Rolig camping plads
Vi har med tre børn der i hverdagen er meget aktive med sport søgt et par meget rolige og familievenlige pladser som varmt kan anbefales.
Først var vi på Jammerbugt Camping i forbindelse med besøg i Fårup Sommerland, en lille rolig plads, desværre ikke med klappe dyr som i en gammel reklame, men med opvarmet dejligt pool område.

Efterfølgende var vi på Vinderup Camping hvor vores børn med camping værtens børn ( på 6, 8 og 10 år) og de øvrige ferie gæster hurtig fandt sammen og var meget åbne for at tage nye med i legen.

En fantastisk lille rolig plads med, med alle de nødvendige faciliteter man har behov for, for at holde en afslappet ferie hvor det familiere er vægtet højt, med et synligt værtspar i dagligdagen som også gør det trygt for børnene og forældre at løbe rundt. Værtsparret tager ofte en tur over pladsen og hører om alle har det godt eller om der er noget de kan være behjælplig med. Her er der klappe dyr som Chincilla, kaniner, geder og selv skildpadder der går frit ude.

Der ud over er der minigolf og ikke at undlade skal det anbefales VINDERUP IS VAFLEN 6 kugler, fløde bolle, guf og alt i drys til kun 36 dkr. en kiosk der overlever på god kvalitet og service.

Af ture kan nævnes 4 km. til Hjerl Hede som børnene syntes var fantastisk at opleve "gamle dage" live.
4 km. til en badestran ved Limfjorden.
Til en skøn shoppe tur kan anbefales Struer eller Holstebro.

Svar - citer og svar