Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Bliv medlem    Debatforum    Nyttige links    Sitemap    Annoncering

Südsee Camp - Tysk for begyndere


Dorte Danborg-Freder  (Gæst) 09. juli 2010 kl. 19:46
Südsee Camp - Tysk for begyndere
Kommentarer til artiklen: http://www.sjovforbornpaaferie.dk/ferieartikler/sudseecamp.asp?ID=100

Vi har selv lige været 8 dage på Südsee Camp med 3 børn i alderen 11 mdr, 4 år og næsten 7 år. Drengene elskede de fantastiske legepladser, de meget specielle cykler, der kunne udlejes, som var et kæmpe hit på det store område, når vi skulle rundt.

Vi var meget skuffede over mobilehomet og måtte rykke i et større, da det ikke fungerede for os. Kvaliteten er langt bedre i de mobilehomes med 3 soveværelser, selvom vi havde betalt ekstra for "luksus" modellen i et mobilehome med 2 soveværelser. Så gør jer selv den tjeneste at betale ekstra for 3 soveværelser frem for en luksus mindre model. Det reddede vores ferie!

Der er hævemaskine ved informationen og Paradise Badelandet (et dejligt indendørs badeland til en regnfuld dag-men pebret i pris) nær den strand/sø som I har afbilledet, hvor man kan bruge Visa, så man skal ikke så langt. Vi benyttede den flere gange.

Mht. til udflugter i området, er det meget trist. Et odder område, et museum med legetøj ja alt sammen ting der ikke lige interesserer 3 kække drenge, så skal man på Südsee Camp er det absolut for at være på området, og det kan man sagtens i en uges tid.

Svar - citer og svar

engvej04  (1 indlæg) 10. maj 2012 kl. 14:19
Sv: Südsee Camp - Tysk for begyndere
Vi har også været på Südsee Camp. En helt uge i sommeren 2010.
Sikke en fantastisk ferie vi havde. Godt nok stod den lejet campingvogn tæt på de andre vogne, men vi har stort set ikke i den, så fred være med det.
Vi bruge mange timer ved den stor sø hvor vi bade, spilledet volly bold eller børnene leget på legepladsen, sammen med de andre børn (Der var rigtig mange dansker der nede.)
Vi var også i deres badeland, nogle timer og det er rart det er der som alternativ til søen, men vi bruget det ikke da solen skinet fra en sky fri himmel hele ugen.
Sanitetsbygningerne var hele tiden rene hvilket var rigtig dejligt.
Resturanerne der var på pladsen, var ikke helt billige, så vi kørte ud og spiste.
Tager man på Südsee Camp er man også nød til at tage i Heide park som er en helt fantastisk park med masse af forlysterlser, det er dog noget dyrt.
Camping pladsen er MEGA stor, vi komme ikke rundt på hele pladsen
alt i alt en kanon tur, men vis man vil ud og se noget skal man køre efter det

Svar - citer og svar