Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Æselpark Nessendorf


Her i æselparken bor der ca. 130 æsler i flere forskellige arter. Det er muligt at køre i æselvogn rundt i parken. For børn er det også muligt at få sig en ridetur på et æsel. Cafe og legeplads.Upload dine billeder

   Anmeld Æselpark Nessendorf   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Eselpark Nessendorf)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +49 (0) 4382 748 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Wiesengrund 3, 24327 Nessendorf


   Anmeld Æselpark Nessendorf   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Æselpark Nessendorf. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
20-02-2017 1 Skrevet af anonym
1


Skriv en anmeldelse af Æselpark Nessendorf

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Æselpark Nessendorf:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Æselpark Nessendorf en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Æselpark Nessendorf. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Æselpark Nessendorf egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Æselpark Nessendorf før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.