Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Acquavillage Cecina


Stort badeland med områder for både de store og de helt små. Mange rutsjebaner, store bassiner, afslapningsområder, restauranter og meget mere.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Acquavillage Cecina   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Tilsyneladende hele året

Yderligere info:
Tlf: 0586 622539 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Via Tevere, 25, 57023 Cecina (LI)


   Anmeld Acquavillage Cecina   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Acquavillage Cecina. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Acquavillage Cecina. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
26-07-2009 Skrevet af anonym
Ok vandland, ikke kæmpestort. Man står meget i kø til rutchebanerne, så der kunne godt være 1-2 aktiviteter mere.
En af rutchebanerne er aldersbegrænset, man skal være minst 14 år. Derudover er der 3 vandrutchebaner til store børn/voksne og et par til små børn.


Skriv en anmeldelse af Acquavillage Cecina

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Acquavillage Cecina:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Acquavillage Cecina en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Acquavillage Cecina. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Acquavillage Cecina egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Acquavillage Cecina før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.