Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Acquavillage Follonica


Acqua Village er efter italienske forhold et lille vandland. Vandlandet er på størrelse med Djurs eller Fårup Sommerland, - men kun med vand. ”Landet” er grupperet, så store ikke løber de små over ende, og man kan sagtens finde en skyggeplads, leje en liggestol eller ”campere” på en stor græsplæne.

Der er underholdning hen over dagen, men tiden flyver afsted i diverse rutchebaner, bølgebasiner og småbørnspools. Der er virkelig vandaktiviteter for stor som lille.

Acqua Village kan bestemt anbefales til børnefamilier, hvor der også er små børn der skal tilgodeses og til familier der ikke har lyst til at køre langt til oplevelserne.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Acquavillage Follonica   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Tilsyneladende hele året

Yderligere info:
Tlf: 0566 263735 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Via Sanzio, 58022 Follonica (GR)

Tak til Vemgaard for tippet. :)

   Anmeld Acquavillage Follonica   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Acquavillage Follonica. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
31-10-2013 Skrevet af anonym
wawdwdraesgrrrrrrrrrrrrrr

sd

s


e
ew

qwe

w
w


Skriv en anmeldelse af Acquavillage Follonica

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Acquavillage Follonica:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Acquavillage Follonica en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Acquavillage Follonica. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Acquavillage Follonica egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Acquavillage Follonica før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.