Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Algarve Gocart


Omkring 12 kilometer fra lufthavnen i byen Faro i Algarve ligger gokartbanen Almancil Karting Algarve.

Banen i Almancil er en skala-kopi af Jacarepagua F1 banen i Rio de Janeiro i Brasilien og blev indviet af den legendariske F1 kører Ayrton Senna.

Som udgangspunkt er de ’rigtige’ gokarts kun for voksne med benzin i blodet, men rundt omkring banen er der en Western Theme Park med forlystelser for børn. Der er også en børne-gokartbane og en junior-bane, så ungerne og måske specielt teenagere ikke føler sig snydt efter at have set mor og/eller far få ømme arme bag rattet efter et par runder med bagdelen 3 centimeter over asfalten.

Parken har åbent hele året og er med over 250.000 besøgende om året meget populær blandt Algarves feriegæster.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Algarve Gocart   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Almancil Karting Algarve)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +351 289 399 899 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Caminho das Pereiras, 8135-022  Almancil

Tak til Portugalnyt.dk for tippet. :)

   Anmeld Algarve Gocart   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Algarve Gocart. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Algarve Gocart. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Algarve Gocart

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Algarve Gocart:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Algarve Gocart en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Algarve Gocart. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Algarve Gocart egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Algarve Gocart før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.