Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Alpamare Badeland


Alpamare badelandet er efter danske forhold et dyrt bekendskab, men det er til gengæld også mange gange større end de danske badelande. Her er faktisk til en hel dags sjov.

Indendørs er der store bassiner og ikke mindre end 7 udfordrende rutsjebaner, heriblandt Europas længste på hele 261 meter. Her er også bølgebassin og et jodbassin til de voksne.

Fra de indendørs bassiner kan man selv om vinteren svømme direkte ud i den udendørs pool, der altid er mindst 30 grader varm. Udendørs faciliteterne byder på sne om vinteren og liggestole på en dejlig grøn plæne om sommeren. Hvis I er mere til det kolde, er der faktisk også en pool med koldt vand.

I yderkanten af den udendørs pool, er der en strømkanal, der en gang imellem skifter hastighed fra meget hurtig til dejlig langsom. Her er også en Jacuzzi.

Badelandet er nok mest henvendt til de børn, der kan svømme.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Alpamare Badeland   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 6 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +41 (0) 55 415 15 15 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Alpamare, 8808 Freienbach


   Anmeld Alpamare Badeland   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Alpamare Badeland. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
31-01-2008 Alpamare i vinterferien Skrevet af Haahr
Vi besøgte Alpamare i vinterferien med ungerne for 2 år siden. Bjergene var sneklædte, solen skinnede og der var frost i luften. Så det mest fantastiske var, at ligge i udendørs bassinerne og nyde udsigten til Zürich See og bjergene på den anden side af søen.

Jeg vil anbefale at man køber et Tageskarte (uden wellness) når man kommer som famile. Det koster mellem 200-250 dkr. pr. pers. alt efter alder - og det er alle pengene værd.

Indenfor er der et utal af forskellige vandrutchebaner , samt et bassin med bølger. Udenfor er der dels et jod-bad (kun for voksne), en jet-stream (hvor det føles som om man er ved kanten af afgrunden), en et bassin med bobler i den ene side.


Skriv en anmeldelse af Alpamare Badeland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Hjælp til at vurdere Alpamare Badeland:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Alpamare Badeland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Alpamare Badeland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Alpamare Badeland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Alpamare Badeland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.