Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Alpincenter Hamburg


I Alpincenter Hamburg er du 100% sikker på sne. Alpincentret byder nemlig på indendørs sneoplevelser.

Den største piste er 330 m lang og 80 meter bred, men der er flere at vælge imellem. Her er også gode muligheder for børn og begyndere. Og naturligvis skal du ikke selv kæmpe dig op af bakken men mageligt sidde i en skilift.

Hvis du booker i forvejen kan du også komme med på skiskole.

Der er så mange muligheder i Alpincenter Hamburg. Kig selv rundt på hjemmesiden.Upload dine billeder

   Anmeld Alpincenter Hamburg   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Alle dage

Yderligere info:
Tlf: 0180 5 802121 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Zur Winterwelt 1, 19243  Wittenburg


   Anmeld Alpincenter Hamburg   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Alpincenter Hamburg. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Alpincenter Hamburg. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Alpincenter Hamburg

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Alpincenter Hamburg:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Alpincenter Hamburg en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Alpincenter Hamburg. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Alpincenter Hamburg egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Alpincenter Hamburg før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.